Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Bluxbox juni

0Bluxboxjuni2

Al twee keer eerder heb ik Bluxbox ontvangen, en er een review over geschreven op mijn blog. Het kan dus zijn dat het concept je bekend voorkomt, maar voor de meiden die het nog niet weten vertel ik je er graag over. De Bluxbox is namelijk een maandelijkse beautybox met daarin per keer 5 à 6 full size– en proefverpakkingen van de leukste, vaak nog onbekende merken. Er zitten exclusieve merken in de box, maar ook grotere namen als John Frieda en Prodent. Bluxbox is maandelijks opzegbaar en superleuk om als abonnement cadeau te doen aan jezelf of bijvoorbeeld aan een vriendin. Alle producten zijn met zorg uitgekozen door topvisagist Mari van de Ven, met het knappe model Milou Sluis als gezicht van de box. Vandaag laat ik je de box van juni zien, die ik vorige week toegestuurd kreeg!

De box van deze maand bevat wel 7 producten en zit daarmee voller dan normaal. Ook zit er een superleuke extra bij, namelijk een bon voor een beautybehandeling bij Ariane Inden!

John Frieda ‘Frizz Ease 10 Day Tamer Pre-wash Treatment’ / Full size / €15,990Bluxboxjuni3Met deze nieuwe behandeling van John Frieda zouden wij pluizig haar moeten kunnen temmen. De 10 Day Tamer werkt vanuit de kern tot aan de oppervlakte van het haar, zo stelt John Frieda zelf, en werkt bij iedere haarstructuur. Je brengt dit product op droog haar aan, vanaf de haaraanzet tot in de punten. Je gaat hiermee door je haar, totdat het eruit ziet alsof je haar nat is. Dit laat je 8 à 10 minuten intrekken, en spoel je vervolgens uit. Met dit product krijg ik zeker glanzend en soepel haar, maar het concept zelf vind ik niet zo handig. Sowieso was ik mijn haar voor die 10 dagen tijd echt wel weer een paar keer, waardoor je eigenlijk niet kunt testen of het echt werkt. Ook breng ik liever geen product aan over de gehele lengte van mijn haar, omdat het er bij mij dan wat vettiger uit gaat zien. Ik zou de 10 Day Tamer dan ook niet zo snel kopen.

Dr. Pierre Ricaud Actief Egaliserende Crème-emulsie / Full size / €23,000Bluxboxjuni4Soms word je niet helemaal stralend wakker, en daarom helpt Dr. Pierre Ricaud graag een handje met het wekken en vooral ontkreuken van je huid, na een (niet zo) lange nacht slaap. Dit product breng je ‘s morgens al aan om de gehele dag een stralende, egale teint te behouden, belooft Dr. Pierre Ricaud. Ik heb dit product inderdaad ‘s morgens aangebracht na het reinigen van mijn huid. Vrijwel direct zie ik dat mijn gezicht er gezonder en vooral glowy uitziet. Dat is dan ook vooral wat dit product doet – de huid een healthy, glanzende uitstraling geven. Deze crème is zeker een goede oppepper na een niet zo lekkere nacht slaap, en werkt ook prima onder je make-up als verzorgend product.

Weleda ‘Amandel’ Verzachtende Handcrème / 10ML / Tester & ‘Amandel’ Verzachtende Douchecrème / 20ML / Tester0Bluxboxjuni50Bluxboxjuni6In deze handcrème van Weleda zit biologische amandelolie verwerkt, wat zou moeten zorgen voor een verwennerij voor de handen. Deze crème kalmeert de (zeer) gevoelige huid, en geeft daarnaast langdurige hydratatie. Hij trekt snel in en is pH-huidneutraal. Ik ben ontzettend enthousiast over dit product en zou hem zeker in de full size-verpakking aanschaffen. Hij brengt zijdezacht aan, trekt ontzettend snel in en ik heb zeker de volgende dag nog steeds een babyzachte huid. Daarbij vind ik Weleda een erg fijn merk, aangezien ze natuurlijke ingrediënten gebruiken en hun producten verder geen agressieve, schadelijke bestanddelen bevatten.

Ook de ‘Amandel’ douchecrème zou moeten zorgen voor een heerlijk, zacht huidje. De formule is zeepvrij en is daardoor zeer geschikt voor de droge, gevoelige huid. Dankzij bio-amandelolie wordt de huid beschermd tegen invloeden van buitenaf, en laat dit product een zijdezachte amandelgeur achter op de huid. Helaas vind ik deze douchecrème niet heel bijzonder. Hij ruikt wel erg subtiel, maar valt daardoor niet voldoende op. Ook vind ik de textuur van dit product te vloeibaar – hij glijdt vrijwel direct van mijn huid af onder de douche.

Prodent ‘White Now Glossy Chic’ Tandpasta / Full size / €3,990Bluxboxjuni7Met haar nieuwe tandpasta belooft Prodent ons direct wittere tanden met een glossy finish. White Now bevat de zogenaamde ‘Blue Light Technology’; een milde schuimlaag waardoor je tanden al na één keer poetsen witter worden. Ook zitten er ultra-glans kristallen in deze tandpasta, die je tanden in het licht reflecteren en zorgen voor een stralende finish. Tevens bevat hij niet meer fluoride dan een reguliere tandpasta en geeft White Now een zeer frisse smaak af. Ik ben erg blij met deze tandpasta, omdat mijn tanden er inderdaad na één keer poetsen al witter uitzien. Daarnaast heb ik een zeer schoon en fris gevoel na het poetsen.

Manna Kadar ‘Fantasy’ 3-in-1 Blush/Highlighter/Eyeshadow / Full size / €17,00 0Bluxboxjuni8Ik hou van multifunctionele producten, en dit is er weer zo eentje! Manna Kadar biedt ons namelijk een blush, highlighter en oogschaduw in één. Ik testte de kleur ‘Nude Blush Pink’, en was eerst eigenlijk een beetje sceptisch over dit product. Deze kleur zou toch veelste bruin en glanzend zijn als blush? Eenmaal op mijn arm als swatch aangebracht merkte ik meteen hoe zijdezacht de textuur op de huid ligt, en vooral hoe prachtig glanzend- en koperkleurig dit product is. Het is belangrijk dat je dit product goed blendt, waardoor je een mooie, roségouden gloed krijgt. Dit staat bij mij vooral mooi als highlight op mijn jukbeenderen, boven mijn normale blush, en als oogschaduw is hij ook prachtig. Ik zou hem tóch niet zo snel gebruiken als blush; daarvoor vind ik hem niet mat genoeg.

Codage Paris Scrubbing Cream / 25ML / Tester0Bluxboxjuni9Het luxe, Franse merk Codage Paris is nieuw bij Bluxbox, en ik mocht de Scrubbing Cream uitproberen. Dit is volgens Codage Paris een rijke emulsie gemaakt van fijne rijstdeeltjes die onzuiverheden en dode huidcellen verwijdert. Ook wordt de elasticiteit en het herstelproces van de huid gestimuleerd. Ik vind dit een prima gezichtsscrub, en heb hier eigenlijk niet veel aan toe te voegen – gewoon een fijne scrub die zijn werk goed doet, en me een zacht, stralend huidje geeft.

Naast al deze mooie producten vond ik dus ook een ‘Instant beauty upgrade’-bon van beautymerk Ariane Inden in de box, met een waarde van €35,00. Ik ga deze behandeling zeker uitproberen binnenkort, en zal jullie laten weten wat mijn ervaringen waren. Wat vond jij van de inhoud van Bluxbox juni?

Deze review is tot stand gekomen in samenwerking met Bluxbox.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Bluxbox juni”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven