Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Mixing prints

_____________________________________________________________________________________________
[show_shopthepost_widget id=”2580518″]

Jasje: Lollys Laundry / Top: Paperbird Concept store / Jeans: River Island / Tas: Guess via Duifhuizen / Riempje: Forever 21 / Sneakers: Puma / Oorbellen: Accessorize / Ring: My Jewellery / Kettinkjes: My Jewellery & Names4Ever / Horloge: Ikki / Armbanden: ModeMusthaves, Michael Kors via Brandfield, My Jewellery & Happiness Boutique

Fotografie: Sandra / Esseremoda

De lente is voor mij altijd een ontzettend hectisch seizoen – de evenementen, persdagen met nieuwe collecties en afspraken vliegen me om de oren. Afgelopen dagen zat ik in Amsterdam en hometown Utrecht voor de events van verschillende merken- en bureaus. Zo was ik bij de River Island High Summer persdag, bezocht ik PR-bureaus voor een update van alle collecties en mocht ik exclusief komen ontbijten in de nieuw geopende vestiging van Jeans Centre in Utrecht Hoog Catharijne (daarover later meer).

Tussen alle (leuke) hectiek door konden we gelukkig nog even wat outfit fotootjes schieten. Gisteren droeg ik mijn nieuwe jasje van het Scandinavische Lollys Laundry: een merk dat altijd de meest geweldige printjes in haar collectie heeft zitten. Ik combineerde het prachtige jasje met een cactus top en een lekkere comfy skinny jeans. Om de toch wel gedempte kleurtjes uit mijn outfit op te frissen koos ik voor plain white sneakers van Puma. Ik ben natuurlijk benieuwd naar jouw mening over mijn look!

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”354778″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven