Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

INTERIEUR: Spring home decor

Lente betekent voor mij altijd automatisch een nieuw en fris interieur. Ik vind het heerlijk om op Pinterest rond te struinen naar nieuwe home inspiratie, en daarnaast is het ontdekken van leuke home shop adresjes een ware verslaving geworden. Net als in mijn garderobe is ons interieur een mix van duurder en betaalbaar en van vintage, oud en nieuw. Nieuwe woontrends combineer ik met de ‘altijd goed’ basisstukken.

Ik kreeg een mailtje van Fleur, eigenaresse van Studio Blooming: een gloednieuwe online shop met de leukste interieur- en lifestyle items. In deze shop vind je unieke woonaccessoires die met zorg geselecteerd en samengebracht zijn. De stijl van Studio Blooming sprak mij meteen aan omdat het net als mijn stijl lekker girly, kleurrijk en een mix van oud en nieuw is. Zo vind je er kussens gemaakt van Kelim-tapijten, losse kussenhoezen, hippe neon lampen, zelfklevend behang (met cactusjes!) en posters.

Maar dat is niet alles. Je vindt hier de schattigste cadeautjes zoals sieradenboxen, hangende plantjes, stolpen en lichtboxen met letters. Voor mini me is er zelfs een hobbelpaard en een macramé baby basket te vinden! Fleur vroeg me of ik het niet leuk vond om een kleine selectie uit haar assortiment te ontvangen, en dat wilde ik natuurlijk wel. Met een paar woonaccessoires kun je namelijk al voor een grote verandering in je interieur zorgen.

Ik ontving de ‘Boho Skull’ poster en de ‘Wimpers’ kussenhoes. Momenteel ben ik helemaal fan van wall-art en ben ik al een tijdje aan het speuren naar mooie posters. Op onze eettafel hebben we al een prachtig groot flamingo-schilderij staan dat mijn moeder in een vintage shop vond. Om in de tropische sferen te blijven vind ik de poster met gebloemde skull daar helemaal bij matchen. De poster heeft A3 formaat en is gedrukt op stevig papier.

Omdat ik ‘s avonds na een lange werkdag graag op een bank gevuld met fijne kussens neerplof, koos ik voor deze fashionable kussenhoes met wimpers. Het is een lekker grote hoes van 50 x 50 cm. Je bank of stoel krijgt hier meteen een stijlvolle, moderne look door. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe jij je interieur zelf een lente-update geeft. Wat vind je van mijn nieuwe items?

Deze Interieur post is tot stand gekomen in samenwerking met Studio Blooming.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven