Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Spring shoes

____________________________________________________________________________________________
[show_shopthepost_widget id=”2580748″]

1. Topshop / 2. Puma / 3. Steve Madden / 4. Josh V / 5. & Other Stories / 6. Puma FENTY / 7. Dune / 8. SPM / 9. Topshop / 10. Topshop

De lente is altijd mijn favoriete seizoen op het gebied van mode. Vooral de schoenen maken me altijd ontzettend hebberig, want er zitten vaak zoveel leuke trends- en kleurtjes bij. Dit seizoen zien we vooral veel loafers, en dan het liefst in een metallic look – ik vond ze bij & Other Stories en Josh V. Ook Puma heeft een musthave collectie en komt niet alleen met haar ‘Heart Basket’ sneaker maar ook met geweldige FENTY slippers in samenwerking met Rihanna. Hebben!

De enkellaarsjes mogen lekker meisjesachtig zijn met hun gebloemde borduursels. Vooral Topshop heeft momenteel erg mooie exemplaren. Mocht jij meer een hakken-lover zijn dan kun je ook helemaal losgaan op de geweldige high heels met metallic hak, met straps om de enkels of zelfs bewerkt met veertjes. Ik shopte mijn persoonlijke favorieten en maakte een selectie van de allermooiste lente shoes. Voor welk paartje ga jij?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”354790″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven