Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Mint jumper dress

[show_shopthepost_widget id=”2397488″]

Jumper dress: Dresslily / Slip dress: Object via Le Ballon / Tas: Guess via Duifhuizen / Overknees: Sacha Shoes / Oorbellen: Accessorize / Kettinkjes, horloge & ring: My Jewellery / Armbanden: ModeMusthaves, My Jewellery, Happiness Boutique & Michael Kors

Fotografie: Marieke Kazen

Terwijl ik dit schrijf heb ik er net een heerlijke dag in Amsterdam op zitten. Afgelopen zondag ging ik met Marieke naar ons hoofdstadje om ‘De Proefparade’ bij te wonen – een superleuk beauty event dat vooral in het teken stond van brand speeddaten. De locatie van het event lag haaks op de prachtige Prinsengracht, en dat betekende natuurlijk maar één ding: foto’s maken! Ik had mijn nieuwe jumper dress van Dresslily nog niet aan jullie laten zien, en dit leek me de perfecte gelegenheid.

Omdat ik niet kan wachten op de lente en die typische lentekleurtjes eigenlijk gewoon het hele jaar door draag, laat ik jullie zien hoe ik die mooie pasteltinten nu al combineer. Ik vind het altijd makkelijk om mint of bijvoorbeeld poeder roze te combineren met een donkere kleur als zwart of donkergrijs. De overknee boots, de panty en het kanten jurkje zijn natuurlijk vrij winters, maar de trui, die ik hier als kort jurkje draag, kan straks in de lente perfect op een gescheurde jeans of zelfs op een korter shortje– of rok!

Om wat meer voorjaar aan mijn outfit toe te voegen koos ik voor mijn favoriete, pastelroze tas van Guess. Ik draag deze tas vrijwel elke dag en heb er nog steeds enorm veel plezier van – het blijft een tijdloos model. Mijn outfit was natuurlijk niet compleet zonder de nodige armbanden, je kent me. Wat vind jij van mijn outfit? Hoe verwerk jij komend voorjaar nu al in je outfits?

Shop the Look[show_lookbook_widget id=”338648″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Dresslily.

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: Mint jumper dress”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven