Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Beau de L’Or ‘Divine Sensation’ facial spray

Gezichtsspray is bij mij zo’n product dat absoluut niet mag ontbreken in mijn schoonheidsroutine. Bijna dagelijks krijg ik de vraag hoe mijn make-up toch zo goed op zijn plek blijft zitten, en dat is voor een groot deel te danken aan een fixerende spray. Ik raakte in contact met Laurette Nijenbandring de Boer, eigenaresse van schoonheidssalon Beau de L’Or in Amsterdam. Laurette wilde graag een product bij de hand hebben waardoor je er met één handeling meteen weer stralend uitziet en de huid ook nog eens verzorgd wordt.

Een product dat je altijd en overal kan gebruiken, ook over je make-up. Dat bracht Laurette op het idee zo’n product zelf te gaan ontwikkelen dat in één handeling al deze effecten bereikt. Het heeft 8 jaar gekost om een formule te ontwikkelen die aan alle eisen voldoet. Dat is nu ‘Divine Sensation’ geworden, een unieke beauty spray die tegelijkertijd de huid licht aanspant, verfrist en verzacht met een natuurlijke glow.

Omdat ik mijn make-up áltijd fixeer met zo’n spray, wilde ik hier natuurlijk meer over weten. Het unieke van deze spray met rozenaroma schuilt in de bijzondere combinatie van de diverse ingrediënten, waaronder vele vitamines en kasjmier. De huid wordt verzacht, verzorgd, zijdezacht en vooral stralend. De luxueuze spray komt in een verpakking met een inhoud van 20 ml. Dit maakt dat je de spray makkelijk kunt meenemen in je tas.

De prijs van de spray is misschien niet heel goedkoop, want je betaalt er 24,95 voor. Daar tegenover staat wel een uniek product dat met zorg is ontwikkeld en dat meerdere werkingen in één biedt. Ook de geur van deze spray is iets waar je van moet houden. Met oa. bergamot, geranium, mimosa, roos, viooltje, lelietje-van-dalen, cederhout, sandalhout, en amber ontstaat er een bloemige, licht houtachtige geur die ikzelf heel fris vind ruiken. Wel ruikt hij voor een gezichtsspray heel sterk en misschien niet direct heel ontspannend.

Divine Sensation is niet op dieren getest en bevat geen dierlijke ingrediënten, dit vind ikzelf één van de belangrijkste eigenschappen in een product. Ik heb de spray zelf natuurlijk getest en vind het handig dat hij voor zowel gezicht als hals- en handen kan worden ingezet. De spray kan over de dagcrème en/of vloeibare make-up gebruikt worden, je make-up krijgt hierdoor een lichte, natuurlijke glans en je make-up loopt absoluut niet uit en blijft vele malen langer zitten.

Wanneer gebruik ik dit product? Tijdens een dagje thuiswerken spray ik mijn gezicht ermee in om fris te blijven, ook neem ik dit product mee in mijn tas naar evenementen, meetings en andere afspraken om tussendoor te verfrissen. Het product is tevens zeer geschikt om je huid tijdens of na het sporten of een vliegreis mee te hydrateren. Voor de moderne vrouw met bijbehorende, drukke agenda vind ik deze spray top.

Om jullie te laten zien wat de spray bij mijn huid doet, heb ik hem op mijn handen gebruikt als verzorgende handcrème – dit kan ook voor het slapen gaan. Mijn rechterhand ziet er roder en vlekkeriger uit, en mijn poriën zijn duidelijk te zien. Mijn linkerhand is daarentegen veel egaler en mijn poriën lijken verkleind. Ditzelfde effect heeft de Divine Sensation ook op mijn gezicht. Doordat het effect meteen zichtbaar is, vind ik dat het product zeker doet wat het belooft.

Enig nadeel is misschien de prijs, de minimale inhoud van het flesje en de toch wel geringe verkrijgbaarheid – je zult er even voor naar de Beau de L’Or-webshop of één van de geselecteerde schoonheidsinstituten moeten gaan. Toch ben ik erg tevreden over de Divine Sensation en blijf ik hem zeker gebruiken in mijn routine. Wat vind jij?

Het product in deze Review heb ik gekregen.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven