Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Metallic Skirt & Berry Lips

12456789Vest: By Fabrio – Longsleeve, panty, laarsjes & tas: Alles H&M – Rokje & riem: Isabel Marant pour H&M – Oorbellen: Accessorize – Ketting: Primark – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Primark, Chanelery, Sfera & Costes Fashion —
Foto’s: Gita Avrich

Zoals jullie wel weten ben ik een groot fan van de Metallic-trend die we al een tijdje zien! Met een touch of metallic wordt iedere outfit nu eenmaal leuker. Vandaag draag ik mijn zilveren tullip skirt van Isabel Marant for H&M; mijn favoriete designer. Ik vind werkelijk iedere Isabel Marant-collectie prachtig! In dit koude herfstweer draag ik zo’n rokje met een oversized, grof vest waarin ook een subtiel glittertje zit verwerkt. Met een dikke panty en mijn comfortabele bikerboots wordt deze look heel draagbaar. Voor wat extra glamour heb ik een fijne statement ketting en wat armcandy toegevoegd! Wat vind jij van mijn Friday look? Fijn weekend, ladies!

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Metallic Skirt & Berry Lips

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven