Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Catrice Ultimate Colour Lipstick – #340 ‘Berry Bradshaw’

234

Al een tijdje was ik op zoek naar de perfecte Berry lipstick. Na een lange zoektocht vond ik uiteindelijk een prachtige bessentint in het schap bij Catrice! De Ultimate Colour Lipstick belooft een krachtige tint, perfecte dekking, rijke kleur, en een langhoudende, crémige textuur. En dat allemaal voor een betaalbare prijs! Ik testte deze lipstick uit en ik kan je vertellen; ik ben zeer tevreden!

Alleen de naam van deze lipstick vind ik al geweldig. Welke fashionista houdt er nu niet van Carrie Bradshaw? Ook de prijs vind ik zeer fijn, de lipstick kost slechts 3,99 en voor dit geld móet je hem eigenlijk uitproberen. Ik was blij verrast door de prachtige, rijke kleur. Ook de textuur is erg mooi; hij voelt aan als een zachte, romige créme op je lippen. Dit heb ik bij veel andere lipsticks helaas niet, waardoor ik er vaak lippenbalsem onder moet aanbrengen.

De kleur blijft een aantal uur zitten, maar geeft helaas wel af als je bijvoorbeeld eet of drinkt. Dan is het dus even bijwerken. Ook is het nadelig dat als er bijvoorbeeld haar in je gezicht waait, de lipstick hier ook aan blijft plakken. Maar als je een transparante poeder over de lipstick aanbrengt moet dit zeker blijven zitten. De verpakking van de lipstick vind ik erg mooi; een luxe, zwarte huls met niet al teveel opsmuk. In de lipstick zelf zit de naam Catrice gegraveerd, wat ik een mooi detail vind. Ook de geur van deze lipstick is zeer aangenaam. Ik zou deze lipstick zeker aanraden; mooie tint, fijne textuur, en al helemaal een fijne prijs! Zou jij deze bessentint uitproberen, en wat vind jij van Catrice?

Styled by Romy

4 gedachten over “REVIEW: Catrice Ultimate Colour Lipstick – #340 ‘Berry Bradshaw’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven