Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: H&M Winter musthaves

hm2

De laatste tijd loop ik regelmatig H&M binnen voor hun prachtige najaarscollectie. Ik vind dat H&M met hun huidige assortiment ver boven andere ketens als Zara en Mango uitstijgt. We zien bij H&M dit najaar een mix aan rijke kleuren als bordeauxrood, smaragdgroen en donkerblauw, gemixt met grijs, off white en zwart. Ik zag veel leren rokjes en broeken die ik meteen aan mijn collectie wil toevoegen. De boxy top linksbovenin staat bovenaan mijn Wishlist en zou ik combineren met de mooie, zwart leren skater skirt. Het prachtige faux fur gilet zou ik over een gebreid jurkje of leren jackje dragen voor die bohemian touch! De New York sweater is heerlijk comfortabel en stijlvol met een high waist jeans.

Omdat we ook aan de accessoires moeten denken, heb ik gekozen voor deze mooie navy statement ketting. Ook de oorbellen zijn een favoriet omdat ik erg van parels en kwastjes houd. Alles hangt op dit moment in de H&M winkels en is ook online te koop. Wat is jouw favoriet?

Styled by Romy

3 gedachten over “WISHLIST: H&M Winter musthaves

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven