Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Coral Cruisin’

12345678Blazer: H&M – Top: Primark – Boyfriend jeans & heels: Zara – Tas: Accessorize – Kettinkjes: Accessorize & Costes Fashion – Horloge: Naf Naf – Armcandy: River Island, Costes Fashion, SuperTrash, ModeMusthaves, Sirado & JWLZ

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionista’s, vandaag weer een nieuwe outfitpost waarin ik mijn coral blazer draag. Ik combineer deze coral blazer met een witte top van Primark, en mijn boyfriend jeans van Zara. Ik woon bijna in deze jeans; hij zit heerlijk en staat superleuk met een mooi paar hakken en een jasje erop. Ook voor dit seizoen is de boyfriend jeans een grote trend; wat we nu veel gaan zien is de kortere pijp, oftewel de enkellengte. Supermooi met een paar spitse pumps eronder, of, zoals ik nu gedaan heb, een paar high heeled sandaaltjes. Deze kocht ik in de Zara sale van afgelopen zomer.

Ik vind echt dat iedere fashionlover een paar cognackleurige sandalen met hak in haar kast moet hebben; ze staan namelijk overal onder. Ik draag ze onder mijn gescheurde jeans, onder een wit kanten jurkje, of juist onder een joggers of pencil skirt. Persoonlijk hou ik er erg van om de sandalen te combineren met een bohemian tasje, zoals deze supergave van Accessorize. Hij is compleet bezaaid met schelpjes, kwastjes en kraaltjes en leukt elke outfit op. Verder draag ik nog wat layered kettinkjes op mijn witte top, lange kettingen werken optisch verlengend en deze zomer mag je verschillende kettinkjes met elkaar mixen! Ik ben helemaal blij met deze outfit omdat ik de koraaltint supermooi bij mezelf vind staan. Wat vind jij van mijn look?

Shop the Look!

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Coral Cruisin’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven