Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Kenzo Espadrilles

1345

Eerder liet ik op Instagram al aan jullie weten dat ik een aankoop van Kenzo had gedaan! De laatste tijd ben ik echt helemaal weg van dit label, vanwege hun sterke, hebberigmakende collecties en natuurlijk hun musthave truien en T-shirts met de welbekende tijgerkop. Voor de zomer wilde ik nog heel graag een paar espadrilles hebben, ik had al wel andere espadrilles maar die gaan meestal na twee keer dragen wel kapot. Mijn zoektocht naar kwalitatief betere espadrilles eindigde al snel. Hoewel de espadrilles van Chanel al heel lang op mijn verlanglijstje staan, vond ik die van Kenzo ook wel heel erg leuk!

Tijdens een rondje online shoppen ontdekte ik de brede espadrille-collectie van Kenzo. Er zijn superleuke kleurtjes verkrijgbaar zoals mintgroen, oranje en hardroze! Toch besloot ik voor deze tijdlozere espadrilles te gaan. Ik denk dat ik deze veel minder snel zat ben, vanwege de tijdloze kleuren. Ik zie ze nu al helemaal voor me met een gestreepte top en een ripped shorts, onder een midi-skirt, of onder een gescheurde boyfriend– of skinny jeans. Ook zijn ze juist superleuk te stylen met kleur, en leuke zomerse accessoires zoals een bohemian bucket bag of mooie sieraadjes. Wat vind jij van mijn nieuwe espadrilles?

Styled by Romy

4 gedachten over “NEW IN: Kenzo Espadrilles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven