Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Yves Rocher’s nieuwe ‘Anti AGE Global’ masker

2345

Door beauty-gastblogger Laura

Yves Rocher heeft zich laten inspireren door één van de schoonheidsgeheimen van Koreaanse vrouwen, en biedt ons nu een baanbrekende nieuwe generatie anti-aging maskers. Na de crème- en sheetmaskers, is er nu de skin-to-skin technologie. Yves Rocher heeft de ‘Anti-Age Global lijn’ ontwikkeld met “plantaardige stamcellen van een nieuwe generatie”. Meestal lees ik direct door als ik een artikel zie over ‘anti aging’, maar wist je dat uit onderzoek is gebleken dat het proces van huidveroudering- en verslapping al heel vroeg begint? Zo rond je twintigste al! Wat er in de tussentijd gebeurt met je huid, zie je op latere leeftijd terug door middel van rimpels, vlekjes en een slappere huid. Dat is ook precies de reden waarom ik heb gekozen het masker zelf uit te proberen, in plaats van mijn moeder.

Yves Rocher zegt dat dit ‘Anti AGE Global masker’ invloed heeft op genen, cellen en matrix en de weefselniveaus die in verband staan met de kenmerken van huidveroudering, lederhuid en opperhuid. Het verjongende effect schijnt direct zichtbaar te zijn, laten we kijken of ik hierna een babyface heb…

Hoe moet je het gebruiken?
Ik haal de twee delen van het masker uit elkaar en leg ze plat neer. Je ziet duidelijk dat het eerste gedeelte voor om je ogen is en het onderste gedeelte voor om je mond. Gelukkig zijn de gaten ruim, want niks is vervelender dan prikogen krijgen. Om het masker goed aan te brengen begin ik onder aan het gezicht. Het masker moet je voorzichtig aandrukken zodat het goed blijft zitten. Herhaal de handeling met het tweede deel van het masker maar begin nu boven aan het gezicht. Zorg dat je genoeg ruimte rond je ogen houdt. Het fijne is wel dat het makkelijk verplaatsbaar is, dus je hoeft niet in 1 keer goed te mikken. Laat het masker 15 minuten zitten. Verwijder het masker en masseer de huid om de werkstoffen goed te laten intrekken. Hierna kan je het afspoelen en er ontstaat een schuimlaagje.

Doet het ANTI AGE GLOBAL Masker ook daadwerkelijk wat het belooft?
21% minder rimpels in 71% van de gevallen, 91% van de vrouwen constateert: “De huid is gehydrateerd”, 76% van de vrouwen constateert: “De huid heeft meer volume.” En 84% van de vrouwen constateert: “De teint straalt.” De rimpels herken ik niet, want naar mijn mening heb ik deze nog (bijna) niet. Verder herken ik de stevigheid en dat mijn huid straalt. Het enige nadeel vind ik… dat het masker bij elke beweging van je huid afglijdt en ik het telkens opnieuw moet opplakken. Ik heb echt een kwartier lopen plukken aan mijn huid. Gelukkig is het resultaat wel wat het belooft, maar echt handig is het niet! Ga jij het proberen? Het Anti-Age Global Fusion Cure Masker is vanaf juni 2015 verkrijgbaar via de webshop en in de winkels van Yves Rocher voor € 14,90.

Dit masker heb ik opgestuurd gekregen ter review.

Styled by Romy

3 gedachten over “REVIEW: Yves Rocher’s nieuwe ‘Anti AGE Global’ masker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven