Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kruidvat Spa Secrets – ‘Magic of Brazil’-producten

De ‘Spa Secrets’-productlijn van Kruidvat heb ik al vaker gebruikt, en steeds met veel succes. Ik vind dit een heerlijke, luxueuze lijn die naar mijn mening niet onder doet voor de kwaliteit van bijvoorbeeld Rituals. Met Spa Secrets brengt Kruidvat een betaalbare lijn bad- en bodyproducten in jouw badkamer die je een heerlijk, luxe gevoel geven. Je kunt even helemaal wegdromen bij de douche foams, body olies en body butters met ingrediënten van verschillende culturen van over de hele wereld. Nieuw in de Spa Secrets-familie is de ‘Magic of Brazil’-lijn – een productlijn met een knipoog naar de komende Olympische Spelen in Rio.

0MagicofBrazil20MagicofBrazil3Magic of Brazil bevat een ‘Shower Nectar’, ‘Shower Foam’, ‘Body Oil’, ‘Body Oil-in-cream’ en een ‘Body Scrub’, allemaal geïnspireerd op het traditionele ‘Banho’-ritueel uit Brazilië. Dit zijn eeuwenoude, Braziliaanse kruidenbaden met verfrissende, hernieuwende krachten. De producten bevatten stuk voor stuk zeer hydraterende producten als Açaibes en Maracuja (Passievrucht), die zouden moeten zorgen voor een zachtere huid met een frisse, exotische geurnoot. Zoals we van Kruidvat gewend zijn, zijn de producten weer lekker betaalbaar. Magic of Brazil is namelijk online en in de winkels verkrijgbaar vanaf €2,99 per product. Ik testte de Shower Nectar en de Body Oil-in-cream.

0MagicofBrazil40MagicofBrazil5Met de ultrazachte Shower Nectar zouden we een heerlijk zachte, exotisch geparfumeerde huid moeten krijgen. De textuur van dit product lijkt op die van een normale douchegel, maar verandert bij de aanraking met water in een zacht, subtiel schuim. Ik vind dit een heerlijke, zoetig geurende Shower Nectar die naar mijn mening vooral ideaal is om ‘s morgens te gebruiken voor een energieke start van de dag. Verder doet dit product prima zijn werk, maar is het niet bijzonder ten opzichte van andere douchegels. Ik zou de Shower Nectar, met een inhoud van 250 ml en een prijs van €2,99, puur aanraden voor haar verkwikkende geur.

0MagicofBrazil60MagicofBrazil7Een body butter had ik natuurlijk al weleens gebruikt, maar een zogenaamde Body Oil-in-cream nog niet. Met dit product wordt de huid intensief gevoed, en daarnaast wordt deze zacht en licht geparfumeerd. Deze Body Oil-in-cream bevat naast beschermende oliën ook Shea Butter; mijn favoriete ingrediënt in een verzorgingsproduct. Ik vind het heerlijk om mezelf na een lange werkdag te trakteren op een lekker body-product – vooral de huid van mijn onderbenen is erg droog en vaak vermoeid. Dit product doet gelukkig precies wat het belooft, namelijk mijn huid diep voeden. Mijn lichaam voelt na gebruik weer gekalmeerd aan, en zelfs mijn droge onderbenen voelen weer gezond aan. Zelfs op een zeer benauwde zomerdag gebruik ik de Body Oil-in-cream graag, omdat hij mijn huid niet verstopt en weer helemaal oppept en ontspant. Hij heeft een inhoud van 250 ml en kost €4,99.

De Shower Nectar en de Body Oil-in-cream zijn sinds kort verkrijgbaar bij Kruidvat. Heb jij al ervaring met de Spa Secrets-lijn van Kruidvat? Ga je de Magic of Brazil-producten ook scoren?

De producten in deze review heb ik toegestuurd gekregen.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Kruidvat Spa Secrets – ‘Magic of Brazil’-producten”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven