Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Rituals limited edition ‘Shine your light’ body scrub

Elk najaar weer komt Rituals, mijn absolute favoriet op het gebied van body– en doucheproducten, met een nieuwe limited edition-productlijn. Dit jaar overtreffen ze mijn verwachtingen weer met hun ‘Rituals of Light’-collectie. Eén van de oudste, meest krachtige tradities wereldwijd is het aansteken van een kaarsje voor de steun van familie, vrienden en andere dierbaren. Met een kaarsje of verlichte wensballon laat je je loved ones weten dat je aan ze denkt. Om dit ritueel kracht bij te zetten en onze geest tot de ultieme rust te brengen, lanceert Rituals voor dit najaar een prachtige collectie, bestaande uit lekkere bodyproducten maar ook geurstokjes en een luxe geurkaars voor in je interieur.

0ritualsscrub2Ik bracht een bezoekje aan Rituals en scoorde er de ‘Shine your light’ body scrub. Wat mij dit jaar meteen al aanspreekt aan de collectie is het geweldige ontwerp: producten met donkere kleuren, opgelicht door chic goud- en wit met een luxe ogend, zilveren deksel- of dop. Mijn pot scrub komt in een enorme verpakking met een inhoud van 375 gram. De Shine your light body scrub kost €19,50 en dat is natuurlijk niet goedkoop voor een dergelijk product. Toch vind ik de scrubs van Rituals veruit het beste werken – ze stellen me nooit teleur.

0ritualsscrub30ritualsscrub4Rituals heeft gekozen voor een luxe combinatie van organische suiker en heerlijk verzorgende oliën. De scrub is speciaal ontwikkeld om ook de drogere huid te voeden en te revitaliseren. De verfrissende eigenschappen van Zoete Sinaasappel in combinatie met de verfijnde geur van Kaneel zorgen voor een heerlijk warme winterse geur, zo meldt Rituals zelf. Voor mij is dit dé ultieme herfst/wintercombinatie, want kaneel is mijn favoriete geur, en in combinatie met een warme noot van sinaasappel al helemáál. Ik vind de geur heerlijk zacht en weldadig, luxe en vooral niet té aanwezig.

0ritualsscrub5Voor een zachte, glanzende huid gebruik je de Shine your light body scrub één tot tweemaal per week. Maak de huid goed vochtig als je houdt van een soepel over de huid glijdende, vochtigere substantie, en als je houdt van het grovere werk, breng de scrub dan op een iets minder natte huid aan. Bijzonder aan dit product is dat de textuur een mengsel is van olie en de scrub zelf – dit is een vrij grove korrel en is daardoor ook zeer fijn te gebruiken om bijvoorbeeld je voeten te scrubben.

0ritualsscrub6Door de knisperende geur, het prachtige uiterlijk van de pot en het idee achter de collectie was ik sowieso al fan van de Shine your light body scrub, maar hij werkt ook helemaal fijn. De toch wel vrij grove korrel scrubt heel doeltreffend en voelt absoluut niet onprettig of irriterend aan op de huid. Ook de gevoelige huid kun je hier prima mee scrubben. Het product laat een hydraterend olie-laagje achter op de huid waardoor een bodylotion vrijwel onnodig is. De heerlijke geur blijft zeker nog een paar uurtjes na-hangen op de huid, die er weer gezond en glanzend uit ziet! Net als altijd ben ik fan van dit product van Rituals, en ik ga zeker snel terug naar de winkel voor meer producten uit de Rituals of Light-collectie. Wat vind jij?

Shop the Post[show_lookbook_widget id=”320775″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven