LOOK OF THE DAY: Leopard is my favorite color

2345Vest: Culture via ModeRood – Blouse & tas: Primark – Skinny, oorbellen, riempje & tashanger: H&M – Hoed: Elise Store – Cut-out boots: Sacha Shoes – Kettinkjes: GRRRL, Costes Fashion & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armbanden: Lavished, Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Sanne Esther Fotografie

Hi fashionlovers, vandaag even een kortere outfitpost. Afgelopen zondag was ik in Laren, en daar schoot ik samen met Sanne deze look. Zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten ben ik helemaal verslaafd aan luipaardprint. Ik beschouw de print dan ook echt als een neutral, en vind dat een leopard print elk outfitje net even wat interessanter maakt. Ook al is het maar een detail! Ik draag hier een luipaardprint blouse van Primark, met daarover een cozy, warm gebreid vest van Culture, dat ik kreeg van ModeRood.nl. Ik ben helemaal verliefd op de prachtige steenrode kleur van het vest.

De flaphoed scoorde ik een tijdje geleden bij een boetiekje in Amersfoort, namelijk Elise Store. Verder draag ik mijn shaping jeans van H&M en mijn ‘vaste’ enkellaarsjes van Sacha Shoes. Ook mijn horloge, armbandjes en kettinkjes heb je vast al vaker voorbij zien komen. Ik vind dat deze look een echte herfstuitstraling heeft, en het geheel ziet er tevens lekker cozy en warm uit. Wat vind jij van mijn look, en ben je net zo gek op luipaardprint als ik? Draag je zelf weleens een hoed?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1125562″]

5 Comments
 • Simone
  oktober 22, 2015

  Die warme kleuren staan je echt heel mooi, super leuk zo in combinatie met je hoed!

 • Dionne
  oktober 22, 2015

  Mooie look! Ik vind je hoed mooi!

 • Xandra
  oktober 22, 2015

  Mijne ook! Love leopard haha. Leuke look 🙂

 • Saskia | SASHIONBLOG.com
  oktober 22, 2015

  Ohh wat een mooie outfit! Ik hou ook zo van luipaardprint 😀 Mooi gecombineerd met je vest, staat goed bij elkaar!

  – Saskia

 • loesblogt
  oktober 24, 2015

  Hele mooie outfit! Ik ben 100% verliefd op je tasje!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *