Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Keith Haring x Clarisonic lancering

23oktclarisonicreport123oktclarisonicreport223oktclarisonicreport3

Bovenaan mijn beauty wishlist staat al heel lang een Clarisonic-gezichtsborstel. Ik heb al zoveel goeds over deze beauty tool gehoord, dat ik niet kan wachten om deze zelf uit te proberen. Gisteren was Styled by Romy uitgenodigd voor de lancering van de nieuwe samenwerking tussen Clarisonic en Keith Haring. Keith Haring was een Amerikaanse kunstenaar, die cartoonachtige tekeningen- en schilderijen maakte over onder andere aids, seks, drugs en apartheid. In 1988 kreeg hij te horen dat hij aids had. In die periode gebruikte hij dit veel als onderwerp van zijn kunst. Keith Haring overleed in 1990 aan de gevolgen van zijn ziekte.

Kort voor de dood van Haring richtte hij een stichting op. Deze Keith Haring Foundation zorgt sindsdien voor het erfgoed. Ook financiert deze Foundation projecten voor onderwijs, aids-bestrijding en restauraties van Harings werk. Logisch dus dat Clarisonic de handen ineen sloeg met de Keith Haring Foundation. Drie borstels zijn er ontwikkeld, namelijk ‘LOVE’, ‘POP’ en ‘DANCE’. Deze apparaten zullen vanaf oktober te koop zijn voor €149,00 per borstel. Deze koop je dan wel in een set met bijpassende beauty tools. ‘LOVE’, ‘POP’ en ‘DANCE’ zullen exclusief verkrijgbaar zijn in de Ici Paris XL-webshop.

Van Clarisonic is bewezen dat deze borstel maarliefst 6 keer effectiever reinigt dan een reguliere reiniging met de handen. Bij de lancering van ‘LOVE’, ‘POP’ en ‘DANCE’ werd dit effect dan ook op de handen van de aanwezige beautylovers getest. Beauty gastblogger Melissa ging in mijn plaats en kreeg, naast een inspirerende presentatie, ook nog eens een rondleiding door de Kunsthal in Rotterdam, waar de lancering plaatsvond. Ik ben heel benieuwd of jíj al eens een Clarisonic-borstel hebt uitgetest, en hoe hij bevalt. Wat vind je van de ‘LOVE’, ‘POP’ en ‘DANCE’-borstels in samenwerking met Keith Haring, en zou je deze zelf kopen? Ik wens je alvast een fijne vrijdag en een heerlijk weekend toe!

Styled by Romy

Een gedachte over “EVENT REPORT: Keith Haring x Clarisonic lancering”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven