Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Yves Rocher Limited edition kerst blush & lip crayon

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik tel zo onderhand de dagen af tot kerst. Dit komt natuurlijk niet alleen doordat ik kerst zélf zo gezellig vind, maar ook doordat mijn favoriete beautymerken met hun kerstcollecties komen. Zo ook Yves Rocher, die vanaf november haar limited edition kerstlijn uitbrengt. Yves Rocher, één van mijn favoriete budgetproof merken, presenteert deze kerst een limited-edition collectie vol glitters voor een schitterende feestlook. Er komt een Blush Limited Edition, een Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant, het feestelijke Oogschaduwpalet in Nude of Festif, verschillende nagellakken én een nail art-set.

Ik heb het geluk om vandaag twee mooie producten uit deze lijn alvast aan jullie te kunnen laten zien, namelijk de Blush Limited Edition en de Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant. Twee prachtige, shiny producten waarmee jouw kerstlook zéker helemaal af zal zijn.

2345Ik begin met de Blush Limited Edition; deze komt in een goudkleurige verpakking. Dit straalt meteen kerst en luxe uit. Het is een stevig, gouden doosje dat makkelijk mee te nemen is in je tas. In het doosje vind je, naast de blush zelf, een superhandig spiegeltje. Er zit een inhoud van 10,5 gram in, en één limited edition blush kost €15,90. Dit is natuurlijk iets hoger geprijsd als je het vergelijkt met de reguliere blushes van Yves Rocher, maar dit is dan ook een speciale editie.

Als ik het doosje open, komt er een schitterend product tevoorschijn. Het product lijkt misschien niet meteen op een blush, vanwege het feestelijke en ook wel lichte kleurgebruik. Je ziet namelijk een mix van verschillende bruin-, goud en roze tinten, waardoor het geheel eerder doet denken aan een bronzing powder. Ik vind het handig dat er verschillende kleurschakeringen in de Blush Limited Edition zitten, want hiermee heb je een highlighter, bronzer én blush ineen.

67De berry-kleurige Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant doet me meteen denken aan de chubby sticks van Clinique. De lip crayon, die €13,90 gaat kosten, komt in een bessenkleurige stick, met daarop witte letters en een subtiele glitter. Heel mooi en feestelijk! Ik hou echt van dit soort lipkleuren in het najaar, en grijp zodra het herfst is meteen naar de bessentinten. De stick werkt door middel van een draaidop, waardoor je het product heel gedoseerd kunt aanbrengen. Ook in de Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant zelf zitten subtiele glittertjes verwerkt. Het product heeft het uiterlijk van een krijtje en een inhoud van 2,5 gram.

8Op de swatches hierboven heb ik links de Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant aangebracht, waarvan er niet veel product nodig was voor een diepe bessentint. Rechts zie je de Blush Limited Edition; op mijn huid ziet deze er meer uit als een highlighter. Ik vind de kleur van de blush niet rijk en gepigmenteerd genoeg voor op mijn wangen, maar vind hem wel supermooi ónder een blush, of bijvoorbeeld op de neusbrug, op het wenkbrauwbot of in de ooghoeken als highlighter. In beide producten zit een mooie en subtiel aanwezige glitter.

9En dan hierboven het uiteindelijke resultaat! Over de Blush Limited Edition ben ik minder enthousiast als gedacht, omdat het product bij mij meer overkomt als een mooie, rijke highlighter. Ook lijkt dit mij een supermooi, glanzend poeder voor in je decolleté of op je sleutelbeenderen. De Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant vind ik echt heel fijn, ik heb hem hier aangebracht met als basis een lippotlood, maar dit is eigenlijk niet eens nodig. De Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant brengt makkelijk, snel en nauwkeurig aan, en geeft bij aanbrengen niet af op je tanden.

De Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant is goed gepigmenteerd en geeft een subtiele donkerrode tint af, die ook prima dagelijks draagbaar is. De lip pen is zacht van textuur en draagt erg comfortabel, ook voelt hij verzorgend aan, net alsof je een lippenbalsem op hebt. De Glossy Lip Pen Pourpre Scintillant blijft ongeveer 4 uurtjes zitten, tijdens eten (ik heb er een verse, warme appeltaart mee gegeten!) en drinken geeft hij minimaal af. Wel kan hij gedurende de dag iets vervagen, maar dit is voor mij niet storend. Ik heb er 2 mooie producten voor kerst bij! Wat vond je van mijn review, en ben je enthousiast geworden? Draag je zelf weleens make-up van Yves Rocher?

De producten in deze blogpost heb ik toegestuurd gekregen ter review.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven