Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Layering Necklaces

f2f3f4f5f6f7f8Jas: Primark – Sweater: Marks & Spencer – Skinny: Loavies – Laarsjes: Zara – Tas & kettinkjes: Accessorize – Oorbellen & riempje: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: ModeMomentje, Costes Fashion, ModeMusthaves & Pracht /
Foto’s: Mauricio Plein /

Deze outfitpost is een samenwerking met Accessorize – Het was je waarschijnlijk al opgevallen: ik ben verslaafd aan prints van ananassen, palmbomen en flamingo’s. Na de mega ananas-trend van vorige zomer, gaan wij modemeisjes komend voorjaar allemaal aan de flamingo! Zoals je al hebt kunnen lezen was ik vrijdag aanwezig bij het 1st Anniversary-event van Marks & Spencer in Den Haag, en daar spotte ik de ene na de andere flamingo. Deze sweater kon ik echt niet laten hangen!

Ik heb de sweater gecombineerd met een comfortabele, bordeauxrode coated skinny van Loavies, en mijn favoriete fringe boots van Zara. Het prachtige tasje liet ik al eerder zien in een outfitpost en kreeg ik van Accessorize. Als je mij een beetje volgt dan weet je dat ik mijn outfit altijd afstyle met statement sieraden. De oorbellen die ik hier draag zijn van H&M, en passen helemaal binnen die statement-trend.

Daarentegen zijn de twee kettinkjes die ik vandaag draag juist weer heel subtiel. Accessorize daagde mij namelijk uit om de layering trend in een outfit te stylen! Je vindt de kettinkjes hier en hier. Leuk om te weten is dat ze uit de speciale Z by Accessorize-lijn komen, een lijn met delicate, luxere sieraden die handgemaakt en gold plated zijn. Ik vind het mixen & matchen van fijne, delicate kettinkjes een hele leuke trend, ik ga hier zeker meer mee doen. Wat vind jij van mijn look? Ik wens je een hele fijne zondag!

Shop the Look!

Styled by Romy

7 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Layering Necklaces

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven