Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 10 X De mooiste Pastelkleurige Lentejassen

21. ModeMusthaves – 2. ModeMusthaves – 3. Cédric Charlier – 4. Mango – 5. Tibi – 6. ModeMusthaves – 7. River Island – 8. Boohoo – 9. River Island – 10. Boohoo

Met het heerlijke, zonnige weer van de afgelopen paar dagen durf ik al stiekem te fantaseren over mijn lentegarderobe. Ik vertelde jullie al eerder dat ik mijn kledingkast al gereorganiseerd heb. Ook druppelen er langzaamaan nieuwe lente-items mijn kast in. Bij het shoppen van je lentegarderobe hoort natuurlijk DE jas. De perfecte lentejas die je over al je stylish Spring outfitjes heen kunt dragen.

Tijdens een rondje online shoppen ontdekte ik dat mijn favoriete webshops al hele mooie exemplaren voor ons hebben! Vooral de jassen van ModeMusthaves staan hoog op mijn wishlist, het exemplaar met franjes vind ik echt prachtig en is nu ook nog eens in de sale <3. Gisteren heb ik een supermooie lichtblauwe lentejas van H&M binnengekregen, waar ik zeer benieuwd naar ben. Hoe je zulke jassen combineert? Met letterlijk alles, maar het mooiste vind ik ze met een ripped boyfriend jeans en fijne high heels of juist sneakers. Statement sieraden erbij, mooie top of T-shirt eronder en klaar ben je! Welk exemplaar vind jij het mooiste, en heb je zelf al een lentejas gescoord? Ik heb vandaag een superleuk Personal shopdagje op de planning staan in Den Bosch, en wens je een hele fijne donderdag!

Spring Coat Shopping

Styled by Romy

6 gedachten over “FAVORIETEN: 10 X De mooiste Pastelkleurige Lentejassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven