Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Marks & Spencer’s 1 Year Anniversary

m2m3m4m5m6m7m8m9m10m11m12m13m14m15

Precies één jaar geleden was ik aanwezig bij de opening van Marks & Spencer in Den Haag, compleet met champagne, hapjes en it-girls als Marly van der Velden (GTST), Carolien Spoor en Nicolette van Dam. Gisteren vierde Marks & Spencer dan ook haar one year anniversary in Den Haag, en ik was erbij. Samen met mijn zusje shopte ik de nieuwste collectie met 30% korting, onder het genot van champagne, heerlijke hapjes in de Foodhall, stylingsessies door styliste Edith Dohmen en fijne beats van de aanwezige DJ. Ook konden we los gaan in de photobooth!

Marks & Spencer toonde ons een schitterende voorjaarscollectie in mijn favoriete pasteltinten. Ook zagen we veel grafische, digitale prints met mijn girlcrush Rosie Huntington-Whiteley als model. Dé inspiratiebron voor de Spring/Summer 2015-collectie van Marks & Spencer was toch wel de flamingo. Overal spotten we deze roze vriend! Als flamingo-lover móest ik dus wel de roze sweater met cute mini-flamingo’s meenemen. Mijn zusje scoorde de zwarte flamingo-blouse. Natuurlijk konden we de Foodhall niet overslaan, je vindt hier heerlijke verse broodjes, luxe chocoladefiguren (Hello Kitty!), thee, gezonde sapjes, pasta’s, sushi en veel meer. Met een tas vol eten (oeps!) en mijn nieuwe sweater verliet ik het event dan ook zeer tevreden. De volgende anniversary ben ik zeker weer aanwezig! Wat vinden jullie van mijn report? Zijn jullie ook zo’n Marks & Spencer-fan? Ik wens je een hele fijne zaterdag!

Styled by Romy

10 gedachten over “EVENT REPORT: Marks & Spencer’s 1 Year Anniversary

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven