Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lace & stars

0blackwhite20blackwhite30blackwhite40blackwhite50blackwhite60blackwhite70blackwhite8Blouse: ASOS / Kanten rok: Rosewholesale / Crossbody bag: Primark / Cut-out boots: Sacha Shoes / Skinny scarf: Zara / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Kettinkjes: GRRRL & Zaful / Armbanden: Costes, ModeMusthaves, Sacha Shoes & The Rubz

Fotografie: Romy van der Lek

Hi fashionlovers! Vandaag heb ik een look voor jullie klaarstaan die net even anders is dan wat ik normaal vaak draag! Zoals jullie wel weten ben ik echt van de pasteltinten, metallics en nudes, maar dit keer heb ik gekozen voor een zwart-wit outfit. Ik draag hier mijn nieuwe lace-up blouse van ASOS die wat losser valt en heerlijk comfy zit, gecombineerd met een chiquere, kanten rok van Rosewholesale. Dit is een webshop waar ik zelf nog nooit besteld had, maar die me erg goed bevallen is. Hoewel de kleding- en accessoires op Rosewholesale uit Azië komen, worden ze toch erg snel bij je thuis bezorgd – mijn pakketje werd na nog geen week bij me afgeleverd.

Om mijn outfit af te stylen koos ik voor een paar cut-out boots van Sacha en een crossbody bag van Primark. En natuurlijk mag de on-trend sterrenprint niet ontbreken, dit keer in de vorm van een skinny scarf om mijn pols! Zo’n satijnen sjaaltje kun je natuurlijk ook om je hals, aan je tas of om je enkel dragen. Wat vind jij van de look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1919263″]

Deze Outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rosewholesale.

Styled by Romy

2 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lace & stars

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven