Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: Fall beauty

Zoeva ‘Rose Golden Luxury Set Vol. 3’-penselenset / Smashbox ‘Double Exposure’-palet / IsaDora ‘Nude Cushion’-foundation / IsaDora ‘Perfect Moisture’-lipstick / IsaDora ‘The Desire Sculpting’-lipstick / Charlotte Tilbury ‘The Dolce Vita’ Luxury palette / Charlotte Tilbury ‘Hot Lips’-lipstick in ‘Kim Kardashian-West’ / Urban Decay ‘Vice’-lipstick / Zoeva ‘Nude Spectrum’-oogschaduwpalet / Zoeva ‘Nude Spectrum’-blush / Sally Hansen ‘Miracle Gel’-nagellak in ‘Torem-Ly Rose’ & ‘Dig Fig’ / Smashbox ‘Be Legendary’-lipstick / IsaDora ‘Twist-Up Matt Lips’-lipstick

Net als mijn kledingkast krijgt ook mijn make-upcollectie een make-over zodra de herfst voor de deur staat. De herfst is misschien wel mijn favoriete seizoen, juist omdat er dan vaak de mooiste, voor mij meest hebberigmakende beautyproducten- en collecties gelanceerd worden. Berry lipsticks, mauve-kleurige blushes, oogschaduwpaletten met warme bronstinten..ik kan haast niet wachten. Daarom kon ik het niet laten mijn make-up wishlist voor deze herfst voor jullie samen te stellen.

Over een aantal producten hierboven heb ik al veel goeds gehoord, zoals bijvoorbeeld de gellakjes van Sally Hansen en de ‘Hot Lips’-lipstick van Charlotte Tilbury in de kleur ‘Kim Kardashian-West’; dit zou de perfecte nudekleur moeten zijn. Ook Zoeva is een merk waar ik mijn medebloggers vaak lovend over hoor praten, en deze oogverblindend mooie, roségouden kwastenset hoort natuurlijk in mijn make-up stash thuis. Daarnaast aas ik op een nieuw oogschaduwpalet met typische herfstkleurtjes als koper, burgundy, donkerblauw, goud en smaragdgroen, en tijdens mijn online zoektocht kwam ik de prachtige paletten van Smashbox tegen. Hebben, hebben, hebben! Nu ben ik natuurlijk heel benieuwd – wat staat er op jouw Fall make-up wishlist?

[show_ms_widget id=”35935963″ image_id=”41785292″ width=”613″ height=”424″]

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1921420″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven