Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: It’s all in the Details

In een outfitpost mogen mooie detailshots naar mijn mening absoluut niet ontbreken. Om jou óók te inspireren bij het samenstellen van je daily looks, zette ik mijn eigen, favoriete outfit-details van de afgelopen tijd op een rijtje. Vandaag werk ik tot 6 en daarna laat ik mijn haar doen door een collega en ga ik outfits shooten met Romy in Utrecht. Hopelijk hebben we de perfecte, zomerse avond met goudkleurig zonlicht ;-). Ik ga pre-Fall looks shooten met veel chokers, midi-jurken, strappy heels en lace-up tops, ik kan nu al niet wachten om het resultaat met jullie te delen! Wat zijn jouw plannen voor vandaag? Welk detailshot hierboven is jouw favoriet?

Styled by Romy

Een gedachte over “LOOK OF THE DAY: It’s all in the Details”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven