Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lace It Up

23156Top & tas: Primark – Skinny: Zara – Sandalen: Sacha Shoes – Riempje: Forever 21 – Sunnies: Polette Eyewear – Oorbellen: H&M – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Costes Fashion, ModeMusthaves, JWLZ, Elise Store, Barong Barong, Riverstones Jewels & 4EverwithEveryone

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Het heeft even geduurd, maar eindelijk staat er dan weer een outfitpost online! Vanaf nu zal ik dan ook vaker outfits gaan plaatsen. Gisteren was ik in een prachtig bos in de omgeving van Driebergen-Zeist, waar we deze mooie locatie vonden. We hebben er even wat gegeten in een superschattig biologisch restaurantje; soms ontdek ik plekken in Utrecht waar ik nog nooit ben geweest. Ik vind de sfeer van de foto’s heel mooi geworden; een beetje donker door de bosrijke omgeving, maar dat heeft wel wat. Vandaag laat ik je een look zien met mijn nieuwe skinny jeans van Zara. Ik woon er letterlijk in, hij zit super lekker en staat prachtig met mijn nieuwe kanten top van Primark en mijn ontvangen roségouden sandaaltjes van Sacha Shoes.

Zoals je waarschijnlijk wel weet ben ik helemaal gek van roségoud; het is supermakkelijk te combineren met andere metallic-tinten en maakt ieder outfitje helemaal af. Ik draag verder mijn nieuwe bohemian tas van Primark, oorbellen met kwastjes van H&M en wat zomerse armcandy. Heb je mijn nieuwe bril al gespot? Ik mocht van Polette Eyewear weer een nieuwe zonnebril uitkiezen en ging dit keer voor dit prachtige model, dat heel erg lijkt op de ‘So Real’-bril van Dior. Polette heeft nog meer supergave brillen, dus neem eens een kijkje! De code ‘Palmbomen’ geeft 10 dagen (vanaf 14 juli tot en met 25 juli) 30% korting op de hele collectie, behalve de categorie ‘uitverkoop’. Wat vind jij van mijn casual look? Ik wens je een hele fijne zondag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”880095″]

Styled by Romy

9 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lace It Up

  1. die top heb ik ook aangehad in de winkel en bij mij stond die stom 🙁 wat is de wereld toch oneerlijk verdeeld.

    staat je super! en leuke outfit verder ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven