Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 12 x What’s in my Festival bag?

Hi fashionlovers, zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik over het algemeen wel een festival lover. Ik ga het liefste naar festivals als Pacha Festival, waar de bezoekersleeftijd over het algemeen wat hoger ligt, en waar mensen goedgekleed en goedgehumeurd naartoe gaan. Ook is de muziek er echt helemaal mijn ding. Ik geef toe dat ik voor een festival meestal iets té lang voor mijn kast sta, want wat ik draag is misschien wel (mede)bepalend voor mijn gemoedstoestand ;-). Hoe heerlijk is het om je helemaal uit te leven met bohemian jurkjes, bucket bags, tijdelijke tattoo’s en hoofdsieraden? My point exactly.

Nu vind ik het altijd superleuk om in andermans stash, en dan vooral tas, te kijken. Want wat neem je mee naar een dagje festival? Uiteraard neem je meestal een flesje water mee, handgel en andere basic dingen, maar ik besloot wat dieper op dit onderwerp in te gaan en vertel je vandaag alles over mijn 12 festival essentials, fashion-wise en beauty-wise. Let’s go!

<3 Turquoise buideltasje van Costes Fashion
Dit schatje is al een tijd mijn absolute festivaltopper; hij gaat mee naar vrijwel elk festivalterrein en past bij bijna elke festival outfit. Een echte evergreen dus! Costes Fashion verkoopt dus altijd hele leuke, maar je vindt ze ook bij Pull&Bear, Zara en My Mochila.

<3 Klein portemonneetje van The Sting
Voor al je losse (festival)muntjes, je OV, je identiteitskaart, je pinpas, je…

23

<3 Tijdelijke tattoo’s van Flash Tattoo Shop
Want hóe leuk is het om lekker te experimenteren met tijdelijke ananasjes, dierenprints, of misschien wel Chanel- en Louis Vuitton-logo’s?

<3 Etos gezichtspoeder
Ikzelf vind het altijd reuze handig om tussen het festivallen door even mijn huid te matteren.

<3 EOS lippenbalsem
Dit schattige mini-eitje past in elk festivaltasje en houdt je lippen de hele dag door kissable. Ik heb hem in de smaak ‘Summer Fruit’.

<3 Kiko oogpotlood #801
Niet in zwart, maar in een bruin- of bronstint. Staat net iets zachter, en is ideaal om je sexy oogopslag tussendoor even bij te werken.

<3 Clinique Chubby Stick
De zachte verzorging van een lippenbalsem gecombineerd met de rijke kleur van een lippenstift; je snapt wel dat ik verslaafd ben aan Clinique’s Chubby Sticks. De kleur #17 ‘Plumped up Pink’ is mijn laatste aanwinst uit de serie.

4

<3 Paula’s Choice Non-Greasy Sunscreen SPF 50
Deze zonnebrand vlekt niet, heeft een handig formaat, is 100% natuurlijk én niet op dieren getest. Vind ik enorm belangrijk. Er zit geen sterke geur aan, kan op zowel lichaam als gezicht gebruikt worden en is ideaal voor als je de hele dag in beweging blijft. En tijdens een dagje dansen in de buitenlucht kun je écht niet zonder (hoge) factor. Your skin will thank you later.

<3 Garnier Ambre Solaire Natural Bronzer
Dit is eigenlijk een product dat ik vóór mijn festivalsessies gebruik, want ik ben gewoon echt geen meisje die de hele dag in de zon wil liggen. Liever bouw ik een natuurlijk kleurtje op met de zelfbruiner van Marc Inbane of Garnier.

<3 Kiko nagellak #486
Ja, weer een Kiko product! Sinds ik hun winkel op Amsterdam Centraal binnenliep ben ik verliefd op hun mega betaalbare, dierproefvrije en súpergoed gepigmenteerde producten. Deze nagellak heeft een rijke roze tint, en een verhardende en verstevigende formule. Hoef je de hele dag niet meer naar om te kijken.

56

<3 Sacha festival-armband
Sacha Shoes ontwikkelde een speciale festivalcollectie in samenwerking met Solar festival, en het resultaat mag er zijn. Deze armband gaat zeker mee naar mijn eerstvolgende festival!

<3 Polette Eyewear sunnies
Natuurlijk kan een goede zonnebril tijdens je festivaldagje niet ontbreken. Dit montuur van het super betaalbare Polette Eyewear is geïnspireerd op de ‘So Real’-bril van Dior.

Wat vond jij van mijn festival essentials, en welke items mogen zeker niet ontbreken tijdens een festivaldagje, volgens jou?

Shop the Post
[show_shopthepost_widget id=”872405″]

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven