Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: Zara F/W 2015-’16

Zara2

Een tijd lang was de liefde tussen mij en Zara bekoeld. Ik kwam er gewoon niet zo vaak meer omdat de collecties niet meer bij mijn stijl pasten; te minimalistisch, teveel crop tops, etc. Maar toen ik vorige week ‘even snel’ de Zara in Utrecht binnenstapte, veranderde dit meteen. Want wát een fantastische najaarscollectie komt er aan! Op dit moment hangt er al een vrij groot deel in de winkels, en ik kan niet wachten tot ik bovenstaande items kan gaan dragen.

Een tijdje geleden was ik bij de Primark-collectiepresentatie F/W 2015-’16 en ik zie veel overeenkomsten tussen de najaarscollecties van deze twee ketens. Beide collecties bevatten een zwarte, see through maxidress met kanten details, stijlvolle hoeden, bordeauxkleurige strappy heels, zwarte lace up-flats en natuurlijk de witte maxidress met kant en doorschijnende stof. We gaan dit najaar veel romantische collecties zien met kant, see through, pailletten, ruches en basiskleuren als zwart en wit, gecombineerd met donkergroen, bruintinten, bordeaux en nudes.

Het selecteren van mijn Zara F/W-favorieten was geen makkie, want ik vind bijna alles leuk. Ik zie mezelf al helemaal lopen in de zwarte maxidress; prachtig met de beaded box clutch en mooie opengewerkte high heels. Ook de prachtige zwarte paillettentop, de bucket bag (ook met pailletten), de rok met franjes, de armbandjes, de lederlook hoed, de witte maxidress en de bordeauxkleurige hakken belanden zeker in mijn Fall wardrobe. Ik ben dan ook heel benieuwd naar jóuw favorieten!

Styled by Romy

Een gedachte over “FAVORIETEN: Zara F/W 2015-’16”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven