Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Lace is More

23456789Trenchcoat: Bershka – Jurkje: SuperTrash – Tas: Primark – Pom pon: H&M – Bikerboots: Sacha Shoes – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: Lola Leez Chokers, GRRRL & Accessorize – Horloge: Guess – Armbandjes: 4EverwithEveryone, Costes & ModeMusthaves

Fotografie: Lieke Biemans

Het nineties-stijltje en ik zijn niet altijd een goede combinatie. Mijn vrouwelijke, vaak romantische stijl met daarin veel girly-, roze en gouden elementen gaat vaak niet samen met crop-tops, neuspiercings en al het andere jaren 90-geweld. Maar als ik tóch een trend mag noemen waar ik wél helemaal mee wegloop, is dat de choker. Helemaal nineties verantwoord maar toch helemaal mijn ding. Dat kan ook niet anders, want toen ik deze ketting bij supermodel Romee Strijd zag, was ik meteen om. Lola Leez Chokers is een opkomend sieradenlabel met de mooiste chokers en eigenaresse Lotte stuurde me een exemplaar door. Natuurlijk wél helemaal binnen mijn stijl, oftewel vrouwelijk, zwart én met glitters.

Ik draag mijn ketting het liefst bij een vrouwelijk, kanten jurkje zoals deze van SuperTrash. Ook kun je een choker mooi combineren met een grof gebreide trui met laag uitgesneden hals. Mijn outfit bestaat verder uit mijn legergroene trenchcoat die ik vorig jaar bij Bershka scoorde, samen met een paar layered kettinkjes en een paar stoerdere bikerboots. Mijn saddle bag komt van Primark, maar die kende je vast al. Dit outfitje droeg ik gisteren tijdens een superleuk blogger breakfast in Utrecht, waarover morgen meer. Wat vind jij van mijn outfit, en draag je zelf weleens een choker? Ik wens je alvast een goed begin van de week toe!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1480975″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Lace is More

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven