Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: Bloggers Breakfast @ Paperbird Concept Store

2345678910

De lente is afgelopen zondag begonnen, en dit wilde PaperBird Concept Store in Utrecht natuurlijk goed inluiden. Ik was uitgenodigd om hun Bloggers Breakfast bij te komen wonen en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik was namelijk al vaker bij PaperBird wezen shoppen, en ben gek op hun schattige winkeltje vol originele cadeautjes, mooie sieraden, hebberigmakende interieur musthaves (cactussen, flamingo’s, ananasjes? check!) en natuurlijk de geweldige kledingcollecties die er hangen. PaperBird is naar mijn mening echt uniek in Utrecht, omdat er in mijn woonplaats nog niet veel girly winkeltjes zitten met merken die écht exclusief en origineel zijn.

Voor hun ontbijt-event had PaperBird de handen ineen geslagen met Yoghurt Barn, dat in Utrecht een paar straten verderop zit. Tijdens het ontbijt smulden we dan ook van de aanwezige smoothies en yoghurtjes, en dat aangevuld met ovenverse croissantjes, scones en zelfgebakken taart. We werden enórm in de watten gelegd door de geweldige meiden uit de winkel, want na het ontbijt mochten we heel luxe vóór openingstijd shoppen! We mochten allemaal iets uitkiezen en ik ging voor een pastelroze top met gouden cactussen – soon on the blog. Als kers op de taart mocht het handjevol aanwezige bloggers ook nog eens een té leuke, gepersonaliseerde goodiebag mee naar huis nemen.

Je kunt dus wel stellen dat ik echt heb genoten en dat ik de meiden erg dankbaar ben voor hun gastvrijheid, en dat ik ze (opnieuw) wil complimenteren met het geweldig decoreren van hun winkel. Ik bedoel: er hingen zelfs pioenrozen boven ons hoofd! Mocht je nog een shopadresje in Utrecht zoeken: dit is dé place to be. Ik hoop dat je mijn report en foto’s leuk vindt, en ben benieuwd of je PaperBird Concept Store al kende!

Styled by Romy

4 gedachten over “EVENT REPORT: Bloggers Breakfast @ Paperbird Concept Store

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven