Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: In the Army

23456Jas: Zara – Lurex trui: Costes Fashion – Leren tregging & enkellaarsjes: H&M – Tas: Unknown/Cadeau gekregen – Oorbellen & ketting: Accessorize – Ring: ShopAffaire – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, So Seriously, Costes Fashion & Chavelly–
Foto’s: Mauricio Plein–

Over de Zara-jas die ik vandaag draag, kan ik je een grappig verhaal vertellen. Ik had de droomjas al een paar jaar geleden bij Zara gespot, maar hij was voor Zara begrippen erg prijzig. Na een tijdje kwam de jas in de Zara-sale, en paste ik hem nog een keer. Opnieuw besloot ik nog een sale-ronde te wachten, maar helaas: de jas bleek binnen korte tijd uitverkocht. Maar toen ik twee jaar geleden op de Koninginnedag-markt rondliep spotte ik de jas bij een kraampje voor maar 15 euro, en in mijn maat!

Je begrijpt dus wel dat ik hem meteen meenam. Dit is echt mijn ultieme jas; ik draag hem elke winter weer. Hij is heerlijk warm door de teddy voering en grote, faux fur kraag om heerlijk in weg te duiken. No scarf needed! Dit lookje droeg ik gisteren tijdens een dagje vol afspraken voor mijn bedrijf en blog. Eerste stop was een prachtige beautysalon in Utrecht, waar ik later deze week meer over vertel. Maar je kunt het vast al op de foto’s zien: ik heb wimperextensions! Ik werd benaderd door Treatwell, of ik niet een wimperextensions-behandeling wilde reviewen bij een salon naar keuze? Zo gezegd, zo gedaan!

Verder draag ik nog een leren tregging van H&M, en mijn favoriete enkellaarsjes met gouden details. De legergroene trui met glittertje is van Costes Fashion. De statement ketting is één van mijn treasures en heb ik al erg lang; ik kocht hem bij Accessorize. Wat vind jij van mijn outfit? Fijne donderdag!

Shop the Look

Styled by Romy

3 gedachten over “LOOK OF THE DAY: In the Army

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven