Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: I’m all about that Lace

02030406070809010Jasje: Rino & Pelle via ExpressWear – Top & skinny: Zara – Riempje: Forever 21 – Tas & sneakers: Sacha Shoes – Bag chain: H&M – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL, Beadies Amsterdam & Accessorize – Horloge: Guess – Ring: Jewelry by AD – Armbanden: Sacha Shoes, ModeMusthaves & The Rubz

Fotografie: Lieke Biemans / What Lieke Loves

Wat is en blijft Amsterdam toch een geweldige stad om foto’s te maken! De afgelopen 2 dagen bracht ik in Amsterdam door voor de Fall/Winter-persdagen van mijn favoriete PR-bureaus, en al struinend langs de grachten kwamen we de meest te gekke locaties tegen. Zoals deze geweldige trap vól prachtige narcissen, tulpen en ander moois. De perfecte setting voor een outfit-shoot met mijn nieuwe jasje van Rino & Pelle, uitgevoerd in mijn favoriete kleur én bewerkt met kant. Het perfecte jasje voor nu nog op een wijdvallende top en grijze skinny zoals deze van Zara, en straks bij warmer weer op een maxidress– of rok.

Ik kreeg dit romantische jasje van ExpressWear; een one stop-shop met merken als Studio Anneloes, Vero Moda, Esqualo en meer. Naast mijn jasje vind je bijvoorbeeld er ook leuke ONLY-dameskleding– en ONLY-jassen. ExpressWear biedt ons niet alleen leuke dameskleding, maar ook fashionable outfitjes voor onze vaders, ooms of lovers. Om je outfit helemaal af te stylen shop je er tevens leuke accessoires als sieraden en tassen. Ik heb mijn jasje hier gecombineerd met een grijze Zara-top, mijn favoriete wit met roségouden sneakers en mijn nieuwe, grijze crossbody bag van Sacha. Ik vind dit een heerlijke lente-outfit om lekker in te shoppen en terrasjes af te gaan met vriendinnen. Wat vind jij?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1556639″]

Deze outfitpost is tot stand gekomen in samenwerking met ExpressWear.

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: I’m all about that Lace

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven