Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: F/W 2016-’17 Pressdays – day 1

Tweemaal per jaar organiseren PR-bureaus hun persdagen voor het nieuwe, komende modeseizoen. Gisteren was ik in Amsterdam voor een bezoekje aan Image PR en Triangle PR; twee bureaus waar ik al vaker leuk contact mee heb gehad en die merken vertegenwoordigen als Ana Alcazar, The Rubz, Karma of Charme, Style Butler en vooral ook nieuwe, opkomende merkjes die nog niet zo bekend zijn onder de grote massa. Ik kreeg een rondleiding en selecteerde mijn persoonlijke herfst/winter 2016-’17 favorieten voor jullie.

2Amen is een nieuw, opkomend sieradenmerk met, de naam zegt het al, op religie geïnspireerde sieraden. Ik vind vooral de goudkleurige ketting rechts heel mooi.

3Het merk Lolly’s Laundry staat vooral bekend om haar opvallende prints en rijke kleuren. Dit najaar heeft het Scandinavische merk veel donkerblauw voor ons in petto.

4Deze gebloemde, tweedelige set zag ik bij Ana Alcazar.

5The Rubz is mijn favoriete sieradenmerk momenteel; ik draag hun armbandjes bijna dagelijks.

6Nóg meer prints bij Lolly’s Laundry.

7Elliot Mann is een New Yorks tassenmerk, en heeft hele gave hippie bags die superleuk zijn voor met name op vakantie. Bijvoorbeeld bij een bohemian maxidress.

8Bij Triangle PR zag ik deze bangles met tekst – gepersonaliseerde sieraden blíjven hot.

9Rebelle.com is een online designer vintage store waar je je eigen designer treasures kunt kopen en verkopen. Denk hierbij aan een breed aanbod van grote modehuizen als Chanel, Hermès en Roberto Cavalli.

10Bij Image PR hebben ze het meest jaloersmakende interieur met de daarbij horende woondecoratie. Hun showroom staat letterlijk vol met prachtige bloemen, marmeren elementen en Diptyque-kaarsen.

11Bohemian tassen- en clutches bij Elliot Mann.

12Vogelprints en donkerblauw bij Lolly’s Laundry.

Vandaag spendeer ik weer een dagje in Amsterdam om een bezoekje te brengen aan een hoop bureaus, voor de herfst/wintercollecties van 2016-’17. Een strakke planning dus, en uiteraard houd ik jullie op de hoogte van mijn favoriete najaarstrends én leuke, nieuwe merkjes. Wat is jouw favoriete trend- en merk hierboven, en wat vond je van mijn report? Mochten jullie meer willen weten over een bepaald merk, laat het mij dan even weten in de comments.

Styled by Romy

3 gedachten over “EVENT REPORT: F/W 2016-’17 Pressdays – day 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven