Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

EVENT REPORT: F/W 2016-’17 Pressdays – Day 2

Nieuwe trends spotten en leuke, opkomende merkjes ontdekken zijn 2 dingen die ik zo leuk vind aan mijn werk. Afgelopen woensdag en donderdag zat ik 2 dagen in Amsterdam om op bezoek te gaan bij mijn favoriete PR-bureaus. Deze bureaus organiseerden hun persdagen; een gezellige open dag waarop je alvast dé komende kleuren, trends en pasvormen voor komend modeseizoen kunt zien. Voor de herfst/wintercollecties van 2016 ging ik donderdag langs bij Maison PR, Cream PR, Oona, Fuse en Mooi PR, die gave merken als Mason Garments, Sperry, Hunkemöller, Essentiel, Ted Baker, Mi Moneda, Zalando en veel meer, vertegenwoordigen. Ik zette mijn favorieten voor je in een report, dus pak een lekker kopje thee en ga ervoor zitten!

02Roze is natuurlijk mijn lievelingskleur; daarom vond ik het te gek om te zien dat we het dit najaar gewoon kunnen door dragen, zoals hier in de rekken bij Oona.

03De lieve meiden van Mi Moneda lieten hun nieuwe collectie zien – mijn persoonlijke favoriet blíjft de ‘La Roca’-armband.

04Nude-kleurige tassen gespot bij Ted Baker.

05Bij Hunkemöller hing ook nog een stukje zomercollectie, zoals deze ‘Sylvie Swim’-lijn.

06Life of Pie verzorgde de taarten-, cupcakes en cake pops bij een aantal bureaus. Wat een prachtige taarten maken ze toch!

07Het merk Magdalena is altijd één van mijn favorieten door hun mooie midi-rokken. Dit najaar showen ze ons veel donkerblauw en bordeaux.

08Prachtige, printed enkellaarsjes bij Essentiel.

09Deze cognackleurige tas van Essentiel móet ik hebben!

010Bij My Isabelli hadden ze de festival vibes te pakken. Hoe leuk is dit denim jack?

011Flamingo’s bij Mi Moneda.

012Deze herfst en winter kunnen we niet om de velvet enkellaarsjes heen.

013Gestuz, een Scandinavisch merk, heeft een rijk kleurenpalet voor dit najaar. Met hun comfortabele stoffen- en pasvormen weten ze wat vrouwen willen.

014Bij de prachtige schoenen van Mason Garments stond ik nog nét niet te kwijlen.

015Jurken als kunstwerk bij Oona.

016Musthave, embellished tas van Essentiel.

Tijdens mijn rondje persdagen zag ik een aantal duidelijke wintertrends: donkerblauw, bordeauxrood, oker, vrouwelijke, body hugging silhouetten, op pyjama’s-geïnspireerde kleding, prints, fluwelen enkellaarsjes en rijkelijk bewerkte sneakers- en tassen. Ik heb genoten van mijn dagen in Amsterdam en kan niet wachten tot het najaar. Wat zijn jouw favorieten hierboven? Voor meer (verkoop)informatie over een bepaald merk kun je mij altijd benaderen! Ik wens je een heerlijk weekend toe.

Styled by Romy

2 gedachten over “EVENT REPORT: F/W 2016-’17 Pressdays – Day 2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven