Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: I just Marble around

2345678Blazer: Costes Fashion – Top, rokje, ringen, faux fur pom pon & panty: H&M – Tas: Primark – Cut-out boots: Sacha Shoes – Layered kettinkjes: H&M & GRRRL – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Sanne Esther Fotografie

Al eerder vertelde ik je dat mijn marble verslaving serieuze vormen aan begint te nemen. Het jasje dat ik vandaag draag, kocht ik een tijdje geleden bij Costes en is nog steeds mijn favoriete jasje op dit moment. Het is ontzettend veelzijdig te combineren, en staat superleuk op een jurkje, (leren) broek óf, zoals ik vandaag draag, op een leren rokje. Het rokje scoorde ik, net als de glanzende top, bij H&M. Momenteel vind ik het superleuk een korter rokje of leren shorts onder een lange, tikkeltje oversized blazer te dragen. Ik draag vandaag weer mijn cut-out boots van Sacha Shoes, een echte bloggers favorite. Ook draag ik een tas van Primark met daaraan een fluffy hanger van H&M.

Mijn outfitje heb ik afgestyled met layered kettinkjes met daaraan mooie (semi)edelstenen. Verder heb ik mijn Casio-horloge en mijn favoriete armbandjes om. De foto’s werden gemaakt bij een schattig stadstuintje in Utrecht, waar we een pastelroze wand tegenkwamen met een hek mét hartjes! Ik kon het natuurlijk niet laten om daarvoor te poseren ;-). Wat vind je van mijn look, en ben je zelf net zo gek op marmerprints als ik? Ik wens je een fijne zondag toe!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1200135″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: I just Marble around

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven