Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

NEW IN: Go Customized gepersonaliseerde phone cover

Langere tijd dacht ik dat het vrijwel onmogelijk zou zijn om een fashionable telefoonhoesje bij mijn HTC M8 te vinden. Ik ben nu eenmaal een modemeisje in hart en nieren, en wil mijn telefoon het liefst matchen bij mijn outfit of the day. Op dit moment begin ik een lichtelijke verslaving te ontwikkelen voor marmeren items. Niet alleen kocht ik laatst al een marble-print blazer, ook zit mijn sieradencollectie vol met marmeren ringetjes, kettinkjes en meer moois. Na het marblelizen van mijn interieur was het tijd voor de volgende stap, namelijk een marmeren telefoonhoesje.

Go Customized benaderde me met de vraag of ik niet een persoonlijk telefoonhoesje wilde ontwerpen, voor mijn HTC M8. Mijn eerste reactie was vooral verbazing, want tot nu toe heb ik nou niet bepaald een stijlvol HTC-hoesje kunnen vinden. Go Customized snapt dat wij modemeisjes het liefst alles willen personaliseren; van tassen met onze initialen erop tot gepersonaliseerde sieraden, niets is ons te gek. Daarom heb je bij Go Customized ruime keuze uit verschillende ontwerpen, zoals marmerprints, flamingo’s, ananasjes of zelfs verschillende galaxy– en glitterhoesjes.

23Het maken van een gepersonaliseerd hoesje is erg makkelijk en in een handomdraai gebeurd. Je kiest het soort hoesje, bijvoorbeeld leer, hard case of zacht materiaal. Daarna kun je naar wens een eigen logo, foto, print of tekst toevoegen. Alles is mogelijk! De hoesjes van Go Customized zijn betaalbaar en verkrijgbaar voor vrijwel iedere telefoon. Ja, zelfs mijn HTC! Ook worden de hoesjes gratis geleverd.

4Ben jij zo gek op gepersonaliseerde items, en wat vind je van mijn nieuwe marble phone case?

Foto’s: Mauricio Plein & Sanne Esther fotografie

Styled by Romy

2 gedachten over “NEW IN: Go Customized gepersonaliseerde phone cover

  1. Oh wat leuk! Heel mooi. Ik heb ook zo’n telefoon waar geen fatsoenlijke hoesjes voor beschikbaar zijn. De enige reden waarom ik dan ook baal dat ik geen iPhone heb is dat daar zoveel leuks voor te vinden is.

  2. Ah fijn dat je nu toch een fashionable phonecase hebt. Ik snap dat het lastig is, tegenwoordig brengen ze alleen voor nieuwere samsungs en iphones de leukste hoesjes uit. Ik vind m erg leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven