Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Heavenly blue

0Pastelblue20Pastelblue30Pastelblue40Pastelblue50Pastelblue60Pastelblue70Pastelblue8Blouse, sunnies & bandana: Primark / Rok: ModeMusthaves / Tas: Accessorize / Bag charms: H&M & Primark / Sneakers: Sacha Shoes / Kettinkjes: Beadies Amsterdam, Take what you need, GRRRL & Accessorize / Ring: Jewelry by AD / Horloge: Guess / Armbanden: Mi Moneda, The Rubz, 4EverwithEveryone & Sacha Shoes

Fotografie: Marit Lemmens Photography

De bandana – het is en blijft een grote trend in het huidige modebeeld. Ik kan deze trend alleen maar toejuichen, want de bandana is op ontzettend veel manieren te combineren. Zo heb ik mijn Primark-bandana vandaag om mijn nek geknoopt, maar kun je hem ook in je haar, om je pols of aan je tas dragen. Mocht je nog twijfelen over deze trend, scoor hem dan lekker budgetproof bij bijvoorbeeld Primark, Zara of ASOS. Ik heb mijn bandana gecombineerd in een luchtig, zomers outfitje, met daarin een gestreepte blouse van Primark en een rok van gaas die ik bij ModeMusthaves scoorde. Het is je vast wel opgevallen dat het dragen van sneakers onder rokjes- en jurkjes nog steeds dé trend van het moment is, en ik denk dat dit voorlopig nog wel even zo blijft. Want hóe fijn is een outfit die comfortabel én stijlvol tegelijk is? Wat vind jij van mijn look, en hoe draag jij de bandana zelf?

Shop the Post[show_shopthepost_widget id=”1710692″]

Styled by Romy

5 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Heavenly blue

  1. Leuk! Je tas blijft ook geweldig. Ik vind deze bandana die jij hebt ook erg cute. Ik heb er zelf een in het wit met van die gaatjes erin (klinkt een beetje vaag ik weet het haha, maar je begrijpt hoop ik wat ik bedoel). Ik draag hem normaal gesproken in mijn haar maar vriendlief vind het niet zo 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven