Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: River Island AW16 ‘Neo Heritage’ Studio collectie

RI_STUDIO_AUTUMN_2016_2RI_STUDIO_AUTUMN_2016_3RI_STUDIO_AUTUMN_2016_4RI_STUDIO_AUTUMN_2016_5RI_STUDIO_AUTUMN_2016_6RI_STUDIO_AUTUMN_2016_7RI_STUDIO_AUTUMN_2016_8

Terwijl ik nog met mijn hoofd in de zomer zit, druppelen de eerste AW16-collecties alweer binnen. River Island heeft een collectie voor ons in petto waarvan je meteen zin krijgt in het najaar! Met haar ‘Neo Heritage’ Studio collectie biedt River Island ons een stijlvolle, chique en vooral exclusieve collectie bestaande uit echte investment pieces. Zo vind je er kwalitatief goede jassen, vrouwelijke jurken, cozy coltruien en sexy blouses. Het kleurenpalet bestaat voornamelijk uit bordeauxrood, oranje, lichtblauw en zwart. Met haar ‘Neo Heritage’ Studio collectie, bestaande uit 28 stuks, onderscheidt River Island zich van haar reguliere lijn door te werken met zeer goede stoffen- en pasvormen.

De inspiratie achter deze tijdloze collectie is het steken van traditionele items in een modern jasje, met het oog op de trends en stijlen van nu. Wat ik zelf erg mooi vind, is het seventies gevoel van de collectie. Ook zijn de items stuk voor stuk zo ontworpen dat ze niet alleen stijlvol ogen, maar ook comfortabel dragen. Mijn persoonlijke favoriet is natuurlijk de lichtblauwe jas die ik zéker ga scoren dit najaar. De prijzen uit de ‘Neo Heritage’ Studio collectie variëren van €55 tot €260, en de items zullen vanaf september online en in de River Island-winkels verkocht gaan worden. Maar nu eerst, Summer please!

Bovenstaande beelden zijn eigendom van River Island.

Styled by Romy

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven