Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REPORT: OPI Gelcolor mani & ‘The Soap brow’ @ SOAP TREATMENT STORE Eindhoven

00SOAP100SOAP200SOAP300SOAP400SOAP500SOAP6Nog geen paar weken geleden mailde Sabrina de Veld, eigenaresse van SOAP TREATMENT STORE Eindhoven, mij met de vraag of ik het niet leuk vond om langs te komen voor een behandeling. Daar hoefde ik niet lang over na te denken, en dus reisde ik af naar de Nieuwe Emmasingel 15a te Eindhoven. De STORE is ideaal gelegen, en zit vlakbij het station, de markt, allerlei hippe eettentjes, de bioscoop én Primark. Super om dus even binnen te wandelen tussen het shoppen door! In Mediterraanse landen en in Amerika is het heel normaal om je haar even in je lunchpauze te laten föhnen of om je nagels snel tussen 2 afspraken te laten lakken, en dit concept wordt hopelijk ook toegankelijker in Nederland door SOAP.

SOAP TREATMENT STORE, oftewel 3 floors of beauty, biedt een ruime keus aan behandelingen; facials, manicures, pedicures, waxing, massages, brows, spray tanning – je vindt het er allemaal. Er zijn zelfs speciale behandelingen voor aanstaande bruiden, mannen, aanstaande moeders én kinderen. Behalve in Eindhoven vind je SOAP TREATMENT STORE ook nog in Amsterdam-, Den Haag, Utrecht en Rotterdam. Eindhoven is de jongste SOAP-vestiging, en dit moet natuurlijk gevierd worden. SOAP Eindhoven besloot de handen ineen te slaan met een select groepje bloggers, en vroeg mij welke behandeling ik wilde ondergaan. Mijn dunne, broze nagels waren wel aan een opknapbeurt toe, en dus ging ik voor de OPI Gelcolor mani t.w.v. €47,50.

00SOAP700SOAP800SOAP9Mijn nagels werden verzorgd door Celeste, een ervaren schoonheidsspecialiste die al sinds de opening van SOAP Eindhoven bij SOAP werkte. Met de OPI Gelcolor mani krijg je 2 weken lang mooie, stralende nagels mét gelfinish. Na het vijlen en polijsten van mijn nagels en het verzorgen van mijn nagelriemen werd de gelnagellak aangebracht – eerst een laagje basecoat, daarna 3 kleurlaagjes voor een optimale dekking en vervolgens een topcoat. SOAP werkt met vaste merken – niet alleen OPI, maar ook Anastasia Beverly Hills, Dr. PAWPAW, Kusmi Tea, Dermalogica, The Balm en natuurlijk SOAP’s eigen merken ‘SO SOAP’ en ‘SOAP Recommends’ zijn er te vinden. Zo kun je je favoriete product na de behandeling meteen meenemen.

Bij mijn OPI Gelcolor mani koos ik voor de prachtige kleur ‘Tiramisu’ – een warme nudekleur die bij iedere outfit past. Nadat mijn nagellak was verhard onder de speciale gellamp, werd me verteld dat mijn wenkbrauwen óók wel een touch-up konden gebruiken. Volgens eigenaresse Sabrina en schoonheidsspecialiste Lieke waren mijn brows eigenlijk iets te warm van kleur, en konden ze wel iets korter gemaakt worden aan de uiteinden. Daarnaast zouden mijn wenkbrauwen geharst-, geëpileerd en ingekleurd worden met Anastasia-producten.

00SOAP1000SOAP1200SOAP13Het fijne aan de SOAP-vestiging in Eindhoven is het feit dat je er ook je make-up kunt laten verzorgen. Ik had na mijn afspraak bij SOAP nog een fotoshoot gepland staan, en daarom verzorgde Lieke mijn make-up. Mijn wenkbrauwen werden geëpileerd en geharst, en daarna heb ik ze meteen maar laten verven. Op de bovenste foto zie je mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen zónder dat ze ingevuld zijn met wenkbrauwpotlood, en op de onderste twee foto’s zie je het uiteindelijke resultaat. Van mijn wenkbrauwen vóór de behandeling heb ik helaas geen scherpe foto, maar reken maar dat ik enorm blij ben met het resultaat! Wat wenkbrauwen al niet voor iemands gezicht kunnen doen..

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe nagels en brows, en zou zéker nog eens terugkomen bij SOAP Eindhoven voor een fijne behandeling. Wat SOAP absoluut anders maakt dan reguliere salons, is het feit dat je er een ontzettend hartelijk, huiselijk gevoel krijgt. Je kunt er zomaar even binnenlopen voor een behandeling en krijgt er uitgebreid, deskundig advies. Daarnaast vind je bij de 3 floors of beauty genoeg mooie merken om jouw beautyhart mee te bekoren. Ga jij SOAP Eindhoven bezoeken?

Deze post is tot stand gekomen in samenwerking met SOAP TREATMENT STORE Eindhoven.

Styled by Romy

3 gedachten over “REPORT: OPI Gelcolor mani & ‘The Soap brow’ @ SOAP TREATMENT STORE Eindhoven

  1. Heerlijk wat een verwennerij zeg!
    Prachtige foto’s, ik wil er ook naar toe!! Helaas niet echt in de buurt.
    Alles goed met je? Als ik je blog zo volg en lees; echt wel! 🙂 XX

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven