LOOK OF THE DAY: FollowFashion BloggerBattle – Vote For Me!

142Faux fur: Primark – Sweater, oorbellen, panty & laarsjes: H&M – Rokje: Isabel Marant for H&M – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Lavished, ModeMusthaves & Pracht–
Foto’s: Mauricio Plein–

Hebben jullie het al gezien? Ik ben geselecteerd om deel te nemen aan de FollowFashion BloggerBattle! Drie bloggers strijden hier vier weken lang tegen elkaar om de titel ‘Fashion Blogger of the Month’ en de winnares krijgt ook nog eens een fijn shoptegoed bij FollowFashion. Voor de eerste battle moest ik een look samenstellen met als thema ‘Winter is coming to town’.

Ik heb gekozen voor mijn favoriete metallic rokje van Isabel Marant for H&M, aangezien ik helemaal gek ben op de huidige metallic trend. Het rokje wordt iets draagbaarder door de grijze H&M-sweater met opdruk van een parfumflesje, so me! Met een dikke zwarte panty en enkellaarsjes met brede hak overleeft iedere fashionista het gure winterweer. Mijn outfit wordt helemaal ‘Romy’ met statement oorbellen en de nodige armcandy. Ook heb ik een schattige crossbody bag toegevoegd in mijn favoriete kleur; roze. Ik zou het heel leuk vinden als je op me stemt door hier te klikken. Wat vind jij van mijn winter-wonderland look?

Shop the Post

8 Comments
 • Simone
  december 3, 2014

  Heel leuk! Ik heb op je gestemd!

 • Tineke
  december 3, 2014

  Natuurlijk heb ik al op je gestemd! Weer zo`n mooie outfit. Erg leuk dat ik jou volgende week donderdag eens zie!
  Liefs

 • jacqueline
  december 3, 2014

  De panty vind ik te donker bij dit rokje, en het jasje aan de korte kant (weet dat in de mode is zo kort, maar vind het niet mooi) heb wel op je gestemd hoor!!

  • Styled by Romy
   december 3, 2014

   Bedankt voor je stem! De panty heb ik wat donkerder gekozen omdat het rokje vrij kort is. Niet mooi als er dan een dunnere, doorschijnende panty onder gedragen wordt..en bij een kort rokje of jurkje staat een korte jas nu eenmaal mooier en vlotter ;).

 • PantyenKousen.nl
  december 5, 2014

  Mooie rok, staat je goed! Een wat dikkere panty vind ik een goede keuze bij deze outfit.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *