Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

PHOTO-DIARY: Birthday Girl, Shoppingsessies, Persdagen & Blogevents

d2d3d4d5

I made it a November to remember.. Iedere maand blik ik in een Photo-Diary terug op mijn leukste belevenissen, events, outfits en speciale momenten en personen. November is echt een enorm drukke maand geweest. Tien november was ik jarig en ik vierde een weekend lang mijn verjaardag voor vrienden en familie. Ik werd overspoeld door stylish cadeautjes! Ook was mijn beste vriendin Delicia jarig, één dag na mij. Hoe bijzonder is dat?

Ik ging shoppen en lunchen met mijn moeder in Almere. We zijn letterlijk los gegaan bij Primark. De buit; de perfecte pastelroze winterjas, een metallic gebreide sjaal, sieraden, woonaccessoires, sokken, ondergoed, you name it. Ik heb afgelopen maand ook nog wat persdagen van PR-bureaus meegepakt, de leukste vond ik die van Oona PR in Amsterdam. Zo spotte ik de zomercollecties van merken als River Island, Essentiel en Magdalena. Daarna ging ik met een collega shoppen bij Urban Outfitters en Forever21. Sowieso heb ik deze maand lekker veel gekocht, heb je mijn shoplog en post met verjaardagscadeaus al gezien?

Styled by Romy was ook nog aanwezig bij de exclusieve bloggers-opening van Primark Rotterdam-Zuidplein en spotte daar fijne kerst musthaves. Ik maakte een hoop outfitfoto’s, heerlijk! Ook ben ik in november begonnen met Gift-Guides om jullie te helpen met de mooiste cadeautjes voor de feestdagen. Last but not least was ik natuurlijk weer druk met mijn werk als personal shopper. November was een drukke maar leuke maand, en ik kijk nu al uit naar december; kerst, diners met familie, het vierjarig jubileum van mij en mijn vriend en een hoop samenwerkingen en blogevents. Wat waren jouw hoogtepunten van november?

P.S. Heb je al op mij gestemd in de FollowFashion BloggerBattle?

Styled by Romy

6 gedachten over “PHOTO-DIARY: Birthday Girl, Shoppingsessies, Persdagen & Blogevents

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven