Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WISHLIST: If I was a Rich Girl…

designer2designer3
1. Stella McCartney – 2. Stella McCartney – 3. Charlotte Olympia – 4. Chanel – 5. Chanel – 6. Stella McCartney – 7. Chanel – 8. Alexander McQueen – 9. Givenchy – 10. Proenza Schouler – 11. Louis Vuitton – 12. Stella McCartney – 13. Chanel – 14. Givenchy – 15. Givenchy – 16. Dolce & Gabbana – 17. Stella McCartney – 18. Louis Vuitton – 19. Stella McCartney – 20. Chloé – 21. Charlotte Olympia – 22. Chloé – 23. Hermés – 24. Cartier

Gisteravond was het weer zover; ik zat heerlijk met een kop muntthee weg te kwijlen achter al het moois op Net-A-Porter. Hoewel ik een groot liefhebber ben van Zara en H&M, staan er zeker wat felbegeerde designer buys op mijn wishlist, waarvan sommigen al jarenlang. Ik vind het heerlijk om weg te dromen bij vintage Chaneltassen, zijden Louis Vuittonsjaals en Cartier-armbanden. En bij het zien van de nieuwste collecties van mijn fashion darlings Isabel Marant en Stella McCartney wordt mijn verlanglijstje alleen maar langer. I mean; die nude top met franjes en die Falabella-tas heb ik echt nodig in mijn leven. Totdat ik miljonair ben, blijft het helaas bij de meeste eyecandy hierboven slechts bij dromen. In de tussentijd heb ik mijn meest favoriete designer buys bij elkaar gezet. Ooit zullen ze stuk voor stuk in mijn inloopkast hangen. Ik ben dan ook heel benieuwd; wat is jóuw felbegeerde designer item?

Styled by Romy

2 gedachten over “WISHLIST: If I was a Rich Girl…

  1. die channel schoentjes zou ik zooo graag willen. daarnaast zou ik ook heel graag zwarte simpele laboutins willen. maja ik denk dat het bij mij ook bij dromen blijft haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven