Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: A Floral Fairytale

234568910Blazer: Forever 21 – Top, rok, oorbellen & ketting: H&M – Brogues: London Rebel via ASOS – Tas: Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armcandy: Markt, Costes Fashion, SuperTrash, ModeMusthaves, Pracht, ‘t Gasseltje & Fashion by Fleur

Foto’s: Marianne van Schoonhoven-Lampers Fotografie

Hi fashionlovers, vandaag staat er weer een outfitpost online. Ik laat jullie vandaag een lookje zien dat op heel veel verschillende momenten te dragen is. Deze outfit is niet alleen perfect voor naar een lunchdate of high tea met vriendinnen vanwege de zachte pasteltinten, maar het is ook een perfecte outfit voor een avondje uit. Draag er een paar killer heels onder en je bent good to go! Vanwege de blazer, de hooggesloten top en de herenschoenen kun je deze outfit op een zomerse dag ook perfect aan naar je werk.

Ik draag vandaag mijn nieuwe, lilakleurige blazer van Forever 21 die jullie eerder al in mijn shoplog konden zien. Ik was nog op zoek naar een lila blazer, en vond deze toch wel superleuk. Ik draag er een kanten top van H&M onder, die een beetje see through is. Ook het witte rokje met metallic effect is van H&M, dit is een echte evergreen in mijn kast. Hij is namelijk erg makkelijk te combineren en kan ieder seizoen worden gedragen. Ook voor naar je werk is deze rok ideaal, want de lengte is niet te kort en het rokje staat daardoor heel gekleed. Op de Nederlandse website van Engelbert-Strauss vind je trouwens meer werkkleding, geschikt voor verschillende werkvoorschriften.

Ik draag mijn zilveren brogues van London Rebel, die ik shopte bij ASOS. Naar mijn mening is een zilveren schoentje echt de finishing touch bij iedere look. Ik heb natuurlijk weer gekozen voor mooie sieraden en een fijne tas, in verschillende metallic- en pasteltinten. Ik vind de locatie van deze foto’s echt prachtig, ze zijn gemaakt in een parkje bij Slot Zeist. Wat vind jij van mijn outfitje? Wat draag je zelf het liefste naar je werk op een warme, zomerse dag? Ik wens je een hele fijne, fashionable zaterdag!

Shop the Look

Dit is een gesponsorde blogpost

Styled by Romy

6 gedachten over “LOOK OF THE DAY: A Floral Fairytale

  1. Vind alles prachtig! behalve de schoenen, kan er niet aan wennen.
    Ben toevallig zelf op zoek naar een zwarte werkbroek dus volgde de link via je blog kreeg alleen herenkleding te zien, doe ik iets fout?

  2. wat een mooie outfit! en idd heel veelzijdig te dragen.
    ik werk thuis dus ik loop er altijd bij als een slons. toch niemand die me ziet haha.
    Xdiana.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven