Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Pupa Ultra Flex Mascara

23456

Door beauty-gastblogger Laura

Deze week mocht ik de Pupa ‘Ultra Flex Mascara’ voor jullie testen. Ik gebruik zelf al ruim 8 jaar de mascara van Max Factor. Ik heb vaak een andere geprobeerd, maar ben toch weer terug naar mijn vertrouwde ‘Masterpiece’ gegaan. Ik was daarom erg blij te zien dat dit borsteltje van Pupa dezelfde samenstelling heeft.

Deze mascara heeft een flexibel borsteltje, waardoor het niet klontert. Daarnaast zorgt het kammetje ervoor dat de wimpers zich mooi van elkaar verspreiden. KAMMETJE?! Ja ladies, dit is een mascaraborsteltje met een dun, scherp kammetje eraan. De exclusieve formule met een hoog gehalte aan filmvormers en specifieke polymeren bedekt de wimpers van de wortel tot het topje met een dun, resistent laagje. Het is een ultra curling mascara die extra zwart van kleur is.

Hoe moet je het gebruiken?
Breng Pupa Ultra Flex Mascara aan met korte, kammende bewegingen om de wimpers een maximale krul en volume te geven. Herhaal deze bewegingen voor een verlengend effect. Heb je toch wat klontjes in de mascara, dan kan je dit weghalen met het kammetje aan het borsteltje.

Op de foto’s zie je eerst mijn oog zonder mascara. Daarna zie je een verschil wanneer ik de mascara op heb. Ik vind het zelf niet mooi als mijn mascara helemaal gelijk, stijf en strak staat. Ik had vandaag geen mooie wimper-dag vind ik zelf, maar alsnog heeft de mascara er wat moois van gemaakt! Ik heb eerst een wimperkruller op gedaan om mijn wimpers wat meer rechtop te zetten en stevigheid te geven.
Zoals je kan zien zorgt deze mascara voor een mooie krul met extra lengte. Pupa Ultra Flex Mascara heeft een zeer laag allergierisico en is oogheelkundig getest. Het is geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. De mascara is verkrijgbaar in de winkels en online bij onder anderen John Beerens en Pupa, tussen de 15 en 17 euro.

Oordeel zelf maar, gaan jullie de mascara proberen? En ik ben benieuwd… hoe vaak verwisselen jullie van mascara/merk?

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Pupa Ultra Flex Mascara”"

  1. Lijkt me een hele fijne mascara. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet vaak wissel van mascara, omdat ik mijn geliefde max factor niet kan missen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven