Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

REVIEW: Kruidvat Orange & Cocos Douche Scrub

134567

De laatste tijd ben ik erg tevreden over de producten van Kruidvat. Vooral de shampoo met Argan-olie, de douche-olie en de Fruity Botanical-conditioners kan ik iedereen aanraden; heerlijke producten voor een betaalbare prijs! En aan dat rijtje aanraders kan Kruidvat wat mij betreft weer een product toevoegen, want vandaag test ik voor jullie de ‘Orange & Cocos Douche Scrub’. Als ik alleen al naar de verpakking kijk, waan ik mezelf direct in tropische sferen. De scrub zit in een flacon van 200ml.

Onderaan de flacon zit een knijpdop waarmee je de scrub heel gedoseerd kunt aanbrengen. Op de flacon staat duidelijk met welke geur we hier te maken hebben; een mix van kokos en sinaasappel. De scrub is er ook nog in de varianten Cranberry & Lychee en Green Tea & Apple. Zeker iets om de volgende keer uit te proberen, ik mocht namelijk zelf kiezen welke geur ik wilde. De scrub zelf heeft een heel licht, oranje-achtig kleurtje. De substantie is vrij doorzichtig en ook wel wat dun. Wat ik leuk vind is dat er kleine, donkere stukjes in zitten.

Wat mij opviel bij het gebruik, is dat ik het een vrij fijne scrub vind voor mijn lichaam. De korreltjes zijn zo klein dat ik hem eerder zou gebruiken als gezichtsscrub. Voor mijn lichaam gebruik ik toch liever een wat grovere substantie, dus dat is een minpuntje. De geur maakt alles goed; wat een heerlijke, zachte, tropische en subtiele geur! Het fijne is dat de geur na gebruik nog een tijdje op je lichaam blijft zitten. Mijn huid voelt inderdaad gladder en zachter aan, en glanst. Mijn huid is lekker gereinigd en ziet er gehydrateerd uit. Voor de 2,99 die deze scrub kost, raad ik hem zeker aan. De scrub is nu te koop bij Kruidvat, ga jij hem proberen?

Deze scrub heb ik opgestuurd gekregen ter review.

Styled by Romy

Een gedachte over “REVIEW: Kruidvat Orange & Cocos Douche Scrub”"

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven