Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Faux fur bomberjack & Leather skirt

2345678911Faux fur bomberjack, ceintuur, oorbellen, panty & jumper: Alles H&M – Rok: S. Oliver via OttoCut-out boots: Sacha Shoes – Tas: Zara – Horloge: Casio via Horloge.nl – Armbanden: Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Mandy Klinkhamer / All in the Picture Fotografie

Er zijn van die kledingstukken die zowel warm als fashionable tegelijk zijn, waaronder dit faux fur bomberjack van H&M. Ik kocht het vorig najaar, en draag hem nog steeds ontzettend vaak. Zo’n jack verveelt mij nooit omdat het zo veelzijdig te stylen is. Hier draag ik het op een sequined jumper die ik ook bij H&M kocht, met daaronder een leatherlook rok van S. Oliver die ik mocht bestellen via Otto. Deze geplisseerde rok zit enorm comfortabel en staat speels met zo’n kort jack. Ik heb vandaag mijn welbekende cut-out laarsjes van Sacha Shoes aan, die ik nu al meerdere seizoenen met veel plezier draag.

De tas scoorde ik bij Zara, sinds smaragdgroen mijn favoriete kleur is; vrijwel elk najaar weer. Mijn huge oorbellen zijn van H&M, en kocht ik een tijdje geleden. Ondanks dat ze zo groot en vrij opvallend zijn, draag ik ze ontzettend vaak. Zowel om een casual look doordeweeks mee op te leuken, als ‘s avonds tijdens bijvoorbeeld een romantisch etentje met mijn vriend. Verder draag ik mijn ‘standaard’ horloge van de laatste tijd, namelijk dit goudkleurige Casio-model – natuurlijk weer gecombineerd met een gouden armparty. Wat vind jij van mijn outfit? Hoe zou jíj een leatherlook rok of faux fur bomberjack combineren?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1242875″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Faux fur bomberjack & Leather skirt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven