EVENT REPORT: Feestelijke opening Primark Dordrecht

2345

Gisteren was het zover; Primark Dordrecht opende eindelijk haar deuren. Ik was uitgenodigd voor de exclusieve persopening en hoefde hier natuurlijk niet lang over na te denken. Voordat de deuren om 11:00 voor het publiek openden, kregen wij als pers een fijne sneak preview van de winkel en natuurlijk de gelegenheid om alvast heerlijk te pre-shoppen en te ontbijten. Het filiaal ligt in het winkelcentrum ‘Drievriendenhof’ – zo’n 10 minuten lopen vanaf Dordrecht CS. De winkel in Dordrecht heeft een totale oppervlakte van 3530 m2, verspreid over 2 verdiepingen. Deze verdiepingen zijn gevuld met mode voor dames, heren en kinderen, en daarnaast een gedeelte interieur dat nu natuurlijk helemaal op kerst gericht is.

Ook kun je bij Primark Dordrecht momenteel heerlijk foute kersttruien shoppen. Ik heb eigenlijk niet zoveel gekocht als bij voorgaande Primark-openingen, en dit kwam naar mijn mening doordat dit filiaal veel kleiner lijkt qua oppervlakte en dat er niet superveel dameskleding hangt. Met de giftcard die ik kreeg shopte ik een zwarte waterfall blazer (komt snel online in een outfitpost), een aantal cadeautjes voor vriendinnen en mijn zusje, drie luxe geurkaarsen, sieraden, make-up- en make-up tools en roségouden kledinghangers. Ben jij van plan om binnenkort óók te shoppen bij Primark Dordrecht, en wat vond je van mijn report? Op Instagram kun je alvast een deel van mijn aankoopjes vinden.

4 Comments
 • Keybykim
  december 2, 2015

  Jammer dat ik je niet heb gezien gisteren!

  • Styled by Romy
   december 2, 2015

   Volgens mij zag ik jou wel, alleen helemaal vergeten aan te spreken. Hoop dat je goed geslaagd bent!

 • Mariska
  januari 27, 2016

  Prachtige foto’s en een leuk blog, ben ook helemaal fan van Primark.

 • Stefanie
  januari 28, 2016

  Mooie foto’s zeg!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *