Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

WINACTIE: Win een persoonlijke Phone cover van GoCustomized!

Hi fashionlovers, aan het begin van deze week heb ik meteen een hele leuke, nieuwe winactie voor jullie. In aanloop naar de feestdagen en de drukste maand van het jaar kunnen wij natuurlijk allemaal wel een cadeautje gebruiken – of het nu voor onszelf is, of juist om aan een ander te geven. Al eerder heb je kunnen lezen dat ik na een lange zoektocht dan eindelijk een fashionable telefoonhoesje voor mijn HTC M8 had gevonden, en wel bij GoCustomized. Voor wie deze shop nog niet kent: hier vind je voor letterlijk elk type telefoon wel een matching hoesje. En of je nu voor een leren hoesje, hard case of ‘zacht’ hoesje gaat, alles is mogelijk.

Je ontwerpt bij GoCustomized namelijk een persoonlijk hoesje, helemaal naar jouw smaak. Misschien wel met een foto van je geliefde of huisdier erop, misschien wel met een sterren- of galaxy print, of misschien juist met een tropisch ananas- of flamingo design. Na het kiezen van een thema kun je naar wens een eigen logo, foto, print of tekst toevoegen. Ik mocht van GoCustomized zelf een hoesje samenstellen en ging voor dit marble exemplaar met daarop mijn blognaam. Ik krijg nog steeds veel leuke opmerkingen en complimenten over mijn persoonlijke hoesje, wat van erg goede en zware kwaliteit is. Dit hoesje zit ook echt goed stevig om mijn telefoon zodat deze prima beschermd is bij een eventuele val.

23Genoeg over mijn marmerprint hoesje, nu is het tijd dat jij je eigen hoesje gaat ontwerpen! En wel met de winactie die wij vanaf vandaag voor jullie in petto hebben. In samenwerking met GoCustomized geef ik 1 x een hoesje t.w.v. 20,00 weg dat je zelf kunt customizen. Meedoen is heel eenvoudig:

<3 Like Styled by Romy & GoCustomized op Facebook – heb je geen Facebook? Volg dan de stap hieronder;
<3 Laat onder deze winactie een leuke comment achter waarom jij zo’n gepersonaliseerd hoesje wel wilt winnen
<3 Extra kans maak je door @StyledbyRomy en @GoCustomized op Instagram te volgen!

De lucky winner wordt aanstaande maandag 7 december bekendgemaakt via de mail, laat dus je mailadres achter in je comment. Een hele fijne maandag en good luck!

Foto’s: Sanne Esther Fotografie

Styled by Romy

3 gedachten over “WINACTIE: Win een persoonlijke Phone cover van GoCustomized!

  1. Wat een leuke actie en leuke hoesjes die verkrijgbaar zijn bij gocustomized! Zelf heb ik moeite om een leuke hoesje te vinden voor mijn samsung galaxy mini, omdat de meeste hoesjes voor iphones geschikt zijn. Maak dan ook heeeeeeeel graag kans op zo een leuk hoesje! (Hoop dat ik kans maak ondanks dat ik geen facebook of instagram heb:)

  2. Hele leuke actie! Ik kende GoCustomized nog niet maar heb meteen hun Facebook en Instagram pagina voorzien van een like & volg. Jou volgde ik al op Facebook. Deze actie komt als geroepen, ik wilde al een gepersonaliseerd hoesje met mijn blog naam erop, dus dit lijkt me top! Jou hoesje ziet er super gaaf uit. Ik ga duimen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven