LOOK OF THE DAY: Fallosophy

2345678Jas & panty: Primark – Trui, oorbellen & leren shorts: H&M – Tas: Zara – Bikerboots: Sacha Shoes – Kettinkjes: GRRRL & Accessorize – Horloge: Naf Naf – Armbanden: ModeMusthaves & Costes Fashion

Foto’s: Sanne Esther Fotografie

De camelkleurige jas is misschien wel hét key-item dat echt onmisbaar is in je herfstgarderobe. Het is een klassieke en tijdloze jas, die met vrijwel elk kledingstuk- en accessoire te combineren is. Wat ik echt magisch vind, is de combinatie camel met luipaardprint. Ik draag vandaag mijn nieuwe, camelkleurige jas die ik afgelopen vrijdag bij Primark kocht. Ja, echt waar! Onder deze beauty draag ik mijn nieuwe, smaragdgroene trui van H&M, waarin een subtiel glittertje verwerkt zit. Ook heb ik mijn imitatieleren, baggy shortje weer uit de kast getrokken, en deze gecombineerd met stoere bikerboots van Sacha Shoes.

Gisteren sprak ik voor het eerst af met mijn nieuwe vaste fotografe Sanne, die voortaan mijn looks gaat vastleggen. Ik wil veel meer outfits gaan laten zien op mijn blog, en hoop jullie zo te inspireren voor jullie herfst outfitjes. De foto’s werden gemaakt in Laren, en ik ben superblij met het resultaat. Ik heb mijn outfit afgestyled met mijn favoriete luipaardprint-tas van Zara, die ik lang geleden van mijn vriend kreeg. Verder draag ik een paar statement oorbellen met kwastjes van H&M, mijn favoriete armbandjes en layered kettinkjes. Wat vind je van mijn outfit, en heb je zelf al een camelkleurige jas? Ik wens je een fijne maandag!

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1114566″]

5 Comments
 • Simone
  oktober 19, 2015

  Je smaragdgroene trui is geweldig, staat ook heel mooi bij je huid en haarkleur. Je laarsjes blijf ik ook geweldig vinden.

 • Lisa
  oktober 19, 2015

  Zo’n mooi cozy, winters outfitje! Ik vind je sieraden ook heel gaaf.

 • Josie
  oktober 19, 2015

  Mooie kleur, die trui!

 • Chantal
  oktober 20, 2015

  Nice, ben nog op zoek naar een perfecte camel coat. Stoere boots ook erg tof!x Chantal http://www.commedescoco.nl

 • PantyenKousen.nl
  oktober 25, 2015

  Mooie outfit zeg!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *