Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

FAVORIETEN: 8 x Classy herfstjassen

1. Mango via John Lewis – 2. Lookbook Store – 3. Topshop Boutique – 4. Zara – 5. H&M – 6. Zara – 7. SuperTrash – 8. Zara

Hi fashionlovers, op deze fijne zondag laat ik jullie graag kennismaken met mijn 8 favoriete, stijlvolle herfstjassen van dit moment. Waar in de zomer een luchtige blazer voldoet, en je in de winter in je faux fur jas duikt, is het in de herfst soms iets lastiger jassen shoppen. Waar moet een mooie en geschikte tussenjas aan voldoen? Hij moet warm genoeg zijn voor in de gure herfstregen- en kou, maar ook niet té warm, want in de herfst kunnen er nog weleens onverwachtse, warmere dagen voorkomen. De herfstjas moet classy en tijdloos zijn, en makkelijk te combineren met je warme truien en sweaters, skinny jeans, enkellaarsjes en favoriete accessoires.

Dit najaar zien we opvallend veel klassieke, haast mannelijke jassen. Ze mogen een tikkeltje oversized en nét iets te lang zijn. Bij voorkeur in de kleur camel, en anders in donkergroen of bordeauxrood. Kies eens iets anders dan het standaard zwart! Het leuke van de herfstjas is dat je hem lekker betaalbaar kunt scoren, je draagt hem namelijk totdat het echt koud wordt, en je overgaat op je warmere winterjas. Afgelopen vrijdag liep ik tegen het perfecte model aan bij, je raadt het nooit, Primark! Ik kocht er een prachtige, camelkleurige herfstjas die je zeker terug zult zien in een komende outfitpost. Ik ben heel benieuwd of jij al een mooie herfstjas geshopt hebt, en wat je favoriet uit mijn selectie is.

Shop those Coats![show_shopthepost_widget id=”1112752″]

Styled by Romy

2 gedachten over “FAVORIETEN: 8 x Classy herfstjassen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven