Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Fall in Love

234567891011Motorjasje: Gekocht in boetiek – Top: SuperTrash – Rok, riempje, oorbellen, tashanger & panty: Alles H&M – Tas: Accessorize – Bikerboots: Sacha Shoes – Kettinkjes: Jewellsshop, Accessorize & Forever 21Horloge: Naf Naf – Armbandjes: Lavished, Costes Fashion, ModeMusthaves, Douglas, Fashion by Fleur & ‘t Gasseltje

Gisteren had ik, na dagenlang non-stop achter elkaar gewerkt te hebben, even lekker een dagje vrij. Mijn vriend stelde voor om te gaan winkelen en lunchen in de stad (Utrecht), dus zo gezegd, zo gedaan. Nadat we hadden genoten van warme broodjes en smoothies, en nog even wat nieuwe kleding voor mijn vriend hadden gescoord, vonden we een heel mooi museum, verscholen achter in een steeg. Ookal woon ik al vrij lang in Utrecht, nog steeds kom ik af en toe verborgen plekken tegen. Het is natuurlijk geen geheim dat ik bijna verslaafd ben aan midi-skirts, en deze H&M-rok draag ik het hele jaar door. Aangezien het best fris was, combineerde ik hem met een dikke zwarte panty.

Verder draag ik een paarse, soepelvallende top van SuperTrash en een motorjasje dat ik een tijdje geleden in een boetiek kocht. Mijn nudekleurige Accessorize-tas ken je inmiddels wel; ik heb hem even opgeleukt met mijn nieuwe, faux fur tashanger van H&M. Ik mocht nieuwe schoenen uitkiezen bij Sacha Shoes, en koos voor deze bikerboots. Ik had ze al langere tijd op het oog, ze zijn namelijk de perfecte combinatie tussen vrouwelijk en wat stoerder. Ook kan ik makkelijk een hele dag werken op deze comfortabele beauties. Het leuke is dat je nog steeds mee kunt doen aan de winactie in samenwerking met Sacha Shoes, klik hier om kans te maken op een paar schoenen naar keuze. Ook ontvangt iedere deelnemer nog eens een fijne korting bij Sacha Shoes. Heb jij al meegedaan aan onze winactie, en wat vind je van mijn look?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1055970″]

Styled by Romy

4 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Fall in Love

  1. Oehh toffe look! Ik hou echt van de combinatie van je lipstick met je leren jasje en de vele armbanden: dit vind ik zo stoer en stijlvol staan! Fijne week Romy! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven