Styled by Romy

Persoonlijke Fashion-, Beauty & Interior Blog

LOOK OF THE DAY: Fall is here to Stay – Win free Sacha Shoes! *GESLOTEN*

234567891011Gilet: WE Fashion – Top, riempje, rok, tashanger & panty: Alles H&M – Tasje: Zara – Cut-out boots: Sacha Shoes – Oorbellen: Accessorize – Kettinkjes: GRRRL, Accessorize & Forever 21Horloge: Naf Naf – Armcandy: Douglas, Costes Fashion & ModeMusthaves

Foto’s: Mauricio Plein

Hi fashionlovers! Vandaag laat ik jullie een outfit zien die eigenlijk mijn ultieme herfstoutfit is. Ik heb de herfstkriebels al helemaal te pakken, en kan echt genieten van de prachtige rode en gele herfstblaadjes, eikels en kastanjes die al uit de bomen vallen, en mijn eerste warme chocolademelk (met slagroom!) en chai tea latte’s heb ik al op. Herfst, kom maar door! Afgelopen zondag was ik bij een personal shoppingklant in Amsterdam, die ik hielp met het samenstellen van nieuwe, meer zakelijke sets. Na mijn afspraak kon ik het niet laten nog even snel te gaan winkelen in Utrecht, om daarna van het heerlijke herfstweer te genieten met mijn vriend.

Ik koos voor een outfit bestaande uit typische herfstkleuren, namelijk bordeauxrood en smaragdgroen. Ik draag hier een wat oudere top van H&M, die ik combineer met een (ook oud) faux fur gilet van WE Fashion. Dit gilet pak ik elk najaar weer uit de kast, ideaal ook voor over een motorjasje. Het rokje dat ik hier draag is nieuw, en kocht ik bij H&M, net als het ceintuur. Dat ik helemaal verliefd ben op mijn Sacha Shoes-motorlaarsjes, dat wist je natuurlijk al. Ik draag ze echt letterlijk óveral onder. Daarom heb ik dan ook een supergave winactie voor mijn lieve volgers, want ik mag namelijk één paar gratis Sacha Shoes-schoenen weggeven! Meedoen is heel eenvoudig, klik hier en vul je gegevens in. Onder alle deelnemers die zich via mij aanmelden, wordt uiterlijk eind oktober een gratis paar Sacha schoenen verloot (de winnaar krijgt persoonlijk bericht van Sacha). Als je meedoet met deze winactie, krijg je ook nog eens een leuke korting op de nieuwe collectie van Sacha, dus aanmelden maar!

Mijn donkergroene tas komt van Zara, en is een echte budget buy, had ik al gezegd dat donkergroen helemaal mijn kleur is voor deze herfst? Het tasje hangt nu in de winkels, dus hurry! Met de faux fur hanger van H&M is je tas helemaal af. Naast mijn ‘standaard’ accessoires, draag ik vandaag nieuwe armbandjes van Douglas. Ja, echt waar! Ik werd getipt door vriendinnetje Gita die bij Douglas werkt. Douglas heeft nu namelijk superleuke, elastieken armbandjes met prints, kwastjes en hangertjes. Ik ben heel benieuwd naar jouw mening over mijn outfit, en naar jouw ultieme herfstlook! Ga jij ook meedoen met de Sacha Shoes x Styled by Romy-winactie?

Shop the Look[show_shopthepost_widget id=”1010929″]

Inmiddels is de winactie van Styled by Romy x Sacha Shoes gesloten en kun je niet meer meedoen. Eva Narcisz is de gelukkige winnares, Eva heeft een mail ontvangen met verdere instructies om haar prijs in ontvangst te nemen. Gefeliciteerd Eva!

Styled by Romy

10 gedachten over “LOOK OF THE DAY: Fall is here to Stay – Win free Sacha Shoes! *GESLOTEN*

  1. Ik stond laatst nog met dat tasje in mijn handen. Toch heb ik ‘m laten liggen. Iets met al teveel tasjes hebben. Misschien moet ik toch maar terug naar de zara. 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven